Agenda tip NedatataFormat tip B5Nr Pagini 136Gramaj hartie 70grmpSistem inchidere Clapa magneticaCoperta Carton solid usor buretatAccesorii Pix semn de carteCulori disponibile Albastru&negru maro inchis&maro deschis gri inchis&gri deschisEsti in cautarea unei agende elegante care sa te insoteasca la intalnirile cu partenerii de afaceri Daca da aceasta este locul potrivit sa gasesti exact ce

Agenda nedatata B5 cu clapa lux+ pix 136 pag

Cod produs: 0000175189

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Agenda tip: Nedatata

Format tip: B5

Nr. Pagini: 136

Gramaj hartie: 70gr/mp

Sistem inchidere: Clapa magnetica

Coperta: Carton solid, usor buretat

Accesorii: Pix, semn de carte

Culori disponibile: Albastru&negru, maro inchis&maro deschis, gri inchis&gri deschis

Esti in cautarea unei agende elegante care sa te insoteasca la intalnirile cu partenerii de afaceri? Daca da, aceasta este locul potrivit sa gasesti exact ce cauti.

Agenda format B5 in doua culori confectionata din piele ecologica este un instrument util care te poate ajuta sa devii mai organizat si productiv. Pentru a va pune amprenta asupra acestui produs, aveti posibilitatea de a personaliza coperta agendei.

Agenda este confectionata in 2 culori, asftel incat ai posibilitatea sa iti alegi modelul care crezi ca ti se potriveste cel mai bine. Cele 136 pagini sunt realizate din hartie calitativa 70gr/mp. Hartia este fina, placuta la atingere si scris. Coperta este fabricata din carton dur, usor buretat din imitatie de piele. Agenda nedatata B5 are un sistem de inchidere cu magnet si clapa care faciliteaza folosirea produsului.

Pretul afisat este per bucata. Nu se poate alege modelul agendei, se livreaza in functie de stocul disponibil.


Scroll