JOC DE SOCIETATE TACTIC PARTY ALIAS 15 ANI 4-8 JUCATORIRegulile jocului sunt aceleasi ca si in jocul Original Alias adica poti sa-ti ajuti jucatorii doar prin cuvinte Jucatorii o sa aiba nevoie de logica rapiditate si combinatia perfecta Daca doresti un joc unic un joc strategic atunci cu ajutorul acestui joc poti sa te distrezi de minuneUn joc de societate care este ideal pentru copii mai mari deoarece nu este doar

ALIAS Petrecere RO 54288 BK0846

Cod produs: 0000209646

Brand: TACTIC GAMES

Colectie: TACTIC GAMES

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

JOC DE SOCIETATE TACTIC PARTY ALIAS, 15 ANI+, 4-8 JUCATORI

Regulile jocului sunt aceleasi ca si in jocul Original Alias, adica poti sa-ti ajuti jucatorii doar prin cuvinte. Jucatorii o sa aiba nevoie de logica, rapiditate si combinatia perfecta. Daca doresti un joc unic, un joc strategic atunci cu ajutorul acestui joc poti sa te distrezi de minune!

Un joc de societate care este ideal pentru copii mai mari, deoarece nu este doar un joc simplu, ci chiar foarte complex, datorita faptului ca este si un joc de logica. Este un joc ideal pentru o dupa-masa cu familia, sau chiar si cu prietenii. Cunoaste regulile acestui joc si cheama prietenii la joaca! Sa inceapa distractia!

Durata joc: 60 minute.

Numar jucatori: 4-8.

Varsta recomandata: 15 ani +


Colectie TACTIC GAMES
Scroll