Vor reu&537;i Ame &537;i Sergio s&259; înving&259; obstacolele din calea iubirii adev&259;rateAme este una dintre acele pove&537;ti atât de rare încât cuvintele nu sunt suficiente pentru a o descrie Descoper&259; acum finalul unei serii care a zduncinat inimile cititorilorSecretul care ar fi trebuit p&259;strat pentru totdeauna a fost dezv&259;luit &537;i le pune la grea

Ame volumul III

de Cathya MP

Cod produs: 0000219017

Editura: Bookzone.ro

Data aparitie: 2021

ISBN: 978-606-9700-53-2

Numar de pagini: 540

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Vor reuși Ame și Sergio să învingă obstacolele din calea iubirii adevărate?

Ame este una dintre acele povești atât de rare, încât cuvintele nu sunt suficiente pentru a o descrie. Descoperă acum finalul unei serii care a zduncinat inimile cititorilor!

Secretul care ar fi trebuit păstrat pentru totdeauna a fost dezvăluit și le pune la grea încercare relația lui Ame și Sergio. Iubirea dintre aceștia are potențialul de a fi povestea perfectă. Dar destinul pare că nu este niciodată de partea lor, mai ales când răscolește trecutul și o readuce pe Lexy în calea lui Sergio.

Deși Sergio visează la un viitor însorit pe moșiile idilice ale Italiei, caracterul său impulsiv o îndepărtează pe Ame de el. Obsesia lui Angel pentru Ame reapare mai puternică și mai apăsătoare, acesta făcând orice îi stă în putință pentru a reveni în viața lui Ame.

Răzbunările sunt nelipsite în mijlocul familiei lui Ame, iar un accident șterge într-o fracțiune de secundă trecutul eroinei. Mai au Ame și Sergio vreo șansă să fie împreună sau păcatele trecutului le vor distruge povestea de dragoste?

Fragment

„— Astăzi e ziua în care o vom lua de la capăt. Tu și cu mine. Adevăratul tu și adevărata eu. Nu mai există secrete între noi. E timpul să faci o alegere, Sergio!

Probabil că șocul îi alterase judecata. Sigur gândea așa din cauza veștii primite, dar era timpul să înceteze.

— Te aleg pe tine. Întotdeauna am să te aleg pe tine, o spune privindu-mă în ochi, în timp ce sângele încă îi mocnea în obraji, iar focul din priviri dansa precum Morgana din deșert.

În acel moment capitulează și își ascunde faţa la pieptul meu, precum un copil rușinat de chipul ud sub atâtea lacrimi. Îi prind capul în mâini și-i sărut creștetul de câteva ori, încercând să-i alin suspinele și să-i pansez rănile cu o privire caldă.

— Înjură-mă, dă-mă naibii, fă ce vrei cu mine, Ame, pentru că o merit!

Greutatea vorbelor sale era accentuată de tonul aspru pe care-l folosea. Răcnise până acum și se agitase într-atât, încât glasul îi era răgușit. Se simţea vinovat și responsabil pentru ceea ce păţisem și poate că odată îl învinovățisem și eu, dar adevărul e că fiecare aveam o parte de vină. Amândoi am fost orgolioși, ne-am rănit mult, ca doi încăpățânați și toate alegerile noastre ne-au adus aici. Și poate că suntem suma alegerilor noastre, iar asta înseamnă că greșeala se împarte la doi.”


Data aparitie 2021
ISBN 978-606-9700-53-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 540
Tip coperta Necartonat
Autor

Cathya MP

Numar pagini 540
Scroll