Ana bunica lui Iisus a devenit o senzatie editoriala atunci cand versiunea publicata de autoare s-a vandut in 50000 de exemplare in urma reclamei facute de cititorii ei Cartea a atras o audienta foarte larga de cititori din intreaga lume Ana este mama Fecioarei Maria si bunica lui Iisus Invataturile si serviciile sale au dat nastere unei linii spirituale care a schimbat practic lumea In aceasta carte vei descoperi pagini lipsa din istoria Anei a  Mariei si a lui

Ana, bunica lui Iisus

de Claire Heartsong

Cod produs: 0000201585

Editura: Editura Prestige

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-9651-14-8

Numar de pagini: 368

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Ana, bunica lui Iisus a devenit o senzatie editoriala atunci cand versiunea publicata de autoare s-a vandut in 50.000 de exemplare, in urma reclamei facute de cititorii ei. Cartea a atras o audienta foarte larga de cititori, din intreaga lume. 
Ana este mama Fecioarei Maria si bunica lui Iisus. Invataturile si serviciile sale au dat nastere unei linii spirituale care a schimbat practic lumea. In aceasta carte, vei descoperi pagini lipsa din istoria Anei, a  Mariei si a lui Iisus, potrivit informatiilor primite prin channeling (transmisiune spirituala) de catre Claire Heartsong, care a primit mesaje telepatice de la Ana timp de 30 de ani.
Povestita la persoana intai, prin vocea blanda si plina de iubire a Anei, cartea prezinta o serie de perspective inedite, referitoare la locurile necunoscute pe care le-a vizitat Sfanta Familie, la oamenii pe care  i-au cunoscut membrii ei, la detaliile intime si la dificultatile zilnice cu care s-au confruntat pentru a ilustra initierea in procesul Invierii. Daca o vei citi, vei afla din ea multe informatii referitoare la esenienii de pe Muntele Carmel, la invataturile si la initierile lor secrete, dobandind astfel o perspectiva noua asupra misiunii lui Iisus.
Cartea de fata contine o serie de activari codificate, ce permit integrarea intelepciunii si energiei Anei in propria ta viata spirituala, fiind o invitatie la incheierea calatoriei initiatice, inceputa cu foarte mult timp in urma.

CLAIRE HEARTSONG a avut parte de o intalnire care i-a transformat viata. Ana, bunica lui Iisus, i-a aparut intr-o meditatie, in anul 1988, spunandu-i ca ar dori sa ii impartaseasca povestea ei. 
Din acea zi, Claire a inceput  sa primeasca mesaje telepatice, referitoare la viata Anei. Pe parcursul a zeci de ani, Claire a inregistrat/notat aceste mesaje, care s-au concretizat sub forma acestei carti.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-9651-14-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 368
Tip coperta Necartonat
Autor

Claire Heartsong

Numar pagini 368
Scroll