Toata lumea ar trebui sa citeasca aceasta carteNimeni nu vorbeste despre anul de gratie E strict interzis In tinutul Garner fetelor li se spune ca au puterea sa ademeneasca barbati an toata firea din paturile lor si sa faca femeile sa annebuneasca de gelozie Cred ca pielea lor emite un afrodiziac puternic esenta potenta a tineretii a unei fete pe cale sa devina femeie De aceea sunt

Anul de gratie

de Kim Liggett

Cod produs: 0000196953

Numar de pagini: 320

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Toata lumea ar trebui sa citeasca aceasta carte!

Nimeni nu vorbeste despre anul de gratie. E strict interzis. 

In tinutul Garner, fetelor li se spune ca au puterea sa ademeneasca barbati an toata firea din paturile lor si sa faca femeile sa annebuneasca de gelozie. Cred ca pielea lor emite un afrodiziac puternic, esenta potenta a tineretii, a unei fete pe cale sa devina femeie. De aceea sunt izgonite, in al saisprezecelea an al vietii lor, ca sa-si elibereze magia in salbaticie si sa se poata intoarce purificate, gata de maritis. Dar nu toate se intorc in viata. 

La saisprezece ani, Tierney James viseaza la o viata mai buna, la o societate care sa nu asmuta prietenii asupra prietenilor, femeile asupra altor femei, dar anul de gratie se apropie si ea realizeaza imediat ca trebuie sa se teama de mai mult decât de stihiile dezlantuite. Nici macar de braconierii din padure, care abia asteapta ocazia sa apuce o fata ca s-o vanda pe piata neagra. Cel mai tare s-ar putea teme chiar de ele insele. 

Cu o scriitura inteligenta si un realism curajos, Anul de gratie examineaza relatiile complexe si uneori bolnavicioase dintre fete, femeile care vor deveni in final si deciziile grele pe care trebuie sa le ia intre timp.

 „Liggett are un stil de a povesti care te atrage, ampletind fara efort elemente de horror cu o poveste cruda si surprinzatoare de supravietuire. Momentele profunde se ascund an detalii mici, iar inimile cititorilor vor bate mai repede si se vor frânge odata cu inima lui Tierney cea curajoasa si destoinica. Cele mai mari schimbari ancep, deseori, cu cele mai mici revolte, iar concluzia emotionala va fi an asentimentul tuturor. Teribila, tulburatoare, fascinanta si, din nefericire, foarte actuala.“ Kirkus

Un basm antunecat, o carte care vorbeste despre timpurile an care traim.“ Kelly Link


Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 320
Autor

Kim Liggett

Numar pagini 320
Scroll