SPORTUL PE CARE IL IUBESTE II ESTE INTERZIS BAIATUL PE CARE IL IUBESTE ARE PE ALTCINEVA SOLUTIA PARE IMPOSIBILA… SAU NU Corey Callahan se asteptase sa urmeze cursurile prestigiosului Colegiu Harkness ca membra a echipei de hochei insa un accident grav o face sa inceapa cursurile intr-un scaun cu rotile cazata in caminul special pentru studenti cu probleme locomotorii In camera de vizavi insa este cazat mult-prea-ispititorul Adam Hartley si el tot jucator de

Anul in care am cazut

de Sarina Bowen

Cod produs: 0000227083

Data aparitie: 2021

ISBN: 978-606-33-8141-6

Numar de pagini: 320

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

SPORTUL PE CARE IL IUBESTE II ESTE INTERZIS BAIATUL PE CARE IL IUBESTE ARE PE ALTCINEVA SOLUTIA PARE IMPOSIBILA… SAU NU?

 

Corey Callahan se asteptase sa urmeze cursurile prestigiosului Colegiu Harkness ca membra a echipei de hochei, insa un accident grav o face sa inceapa cursurile intr-un scaun cu rotile, cazata in caminul special pentru studenti cu probleme locomotorii. In camera de vizavi insa, este cazat mult-prea-ispititorul Adam Hartley, si el tot jucator de hochei, care are piciorul fracturat in doua locuri. Pe langa faptul ca e ravnit de toate fetele din campus, mai are si o prietena superba.

 

Sunt doar prieteni, bineinteles, pana in Cea Mai Ciudata Seara, cand totul se schimba si se complica. Iar pasiunea lui Corey isi arata si partile delicioase, dar si urmarile chinuitoare.

 

Dar o sa renunte Hartley la iubita lui superba pentru a-si lega viata de aceasta versiune plina de complexe a lui Corey? Oricum, aceasta va trebui sa-si gaseasca curajul de a-si construi propria poveste la Harkness, cu pasiuni si prieteni noi, care sa nu graviteze in jurul hocheiului sau al baiatului cu ochi caprui atat de luminosi si calzi, care poate ca nu are sa o iubeasca niciodata.

Cu toate acestea, intre cei doi se formeaza o alianta a "schilozilor", iar ei invata impreuna sa se adapteze la noua lor situatie, inclusiv sa-si aline pasiunea comuna pentru hochei jucand jocuri video. Mergand clandestin in lifturi de marfa, sorbind margarita cu miere si ajutandu-se sa care tavile cu mancare la cantina, cei doi invata sa indure frustrarile pe care cei din jur nu au cum sa le inteleaga.

 


Data aparitie 2021
ISBN 978-606-33-8141-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 320
Autor

Sarina Bowen

Numar pagini 320
Scroll