Al cincilea volum din seria ShetlandTrupul neinsufletit al ziaristului Jerry Markham e descoperit intr-o barca din Shetland langa casa de langa port a procuroarei Tanara detectiva Willow Reeves e chemata din Hebride sa conduca anchetaDupa moartea logodnicei sale inspectorul Jimmy Perez a iesit din sistem dar noul caz ii trezeste interesul si hotaraste sa se implice in investigatie Pentru Willow faptul ca el e de-al locului se dovedeste o

Ape moarte

de Ann Cleeves

Cod produs: 0000200765

Editura: Crisis Press

Data aparitie: 2019

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Al cincilea volum din seria Shetland

Trupul neinsufletit al ziaristului Jerry Markham e descoperit intr-o barca din Shetland, langa casa de langa port a procuroarei. Tanara detectiva Willow Reeves e chemata din Hebride sa conduca ancheta.
Dupa moartea logodnicei sale, inspectorul Jimmy Perez a iesit din sistem, dar noul caz ii trezeste interesul si hotaraste sa se implice in investigatie. Pentru Willow, faptul ca el e de-al locului se dovedeste o binecuvantare – numai un om din insule poate intelege fatada de secrete pe care o construieste aceasta comunitate unita.
Cei doi descopera ca Markham isi crease un renume la Londra, unde plecase sa-si urmeze cariera scriitoriceasca. In Shetland lasase in urma un scandal care implica o fata, Evie Watt, acum logodita cu unul dintre cei mai importanti barbati de pe insula. E limpede ca ziaristul nu avea prieteni in Shetland – de ce s-ar fi intors?
Willow si Jimmy ajung curand la Sullom Voe, inima industriei petroliere din Shetland. Intr-o comunitate in care unii tin cu strasnicie de valorile traditionale, aparitia noilor tipuri de energie nu e vazuta mereu cu ochi buni. Se dovedeste ca, inainte sa moara, Markham descoperise o pista – o pista care, pentru cineva, era indeajuns de importanta incat sa justifice o crima…

Data aparitie 2019
Loc aparitie Bucuresti
Tip coperta Necartonat
Autor

Ann Cleeves

Scroll