Dac&259; Toate acele locuri minunate de Jennifer Niven este unul dintre romanele tale preferate atunci î&539;i va pl&259;cea &537;i aceast&259; emo&539;ionant&259; poveste a prieteniei dintre o fat&259; care simte prea mult &537;i un b&259;iat care simte prea pu&539;in în care vor descoperi c&259; uneori durerea nu-i desparte pe oameni ci îi apropie mai mult ca oricândDup&259; accidentul care i-a ucis

Arta de a simti

de Laura Tims

Cod produs: 0000218445

Editura: Gama SRL

Data aparitie: 2021

Editie: editia I

ISBN: 978-606-056-121-7

Numar de pagini: 432

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Dacă Toate acele locuri minunate de Jennifer Niven este unul dintre romanele tale preferate, atunci îți va plăcea și această emoționantă poveste a prieteniei dintre o fată care simte prea mult și un băiat care simte prea puțin, în care vor descoperi că, uneori, durerea nu-i desparte pe oameni, ci îi apropie mai mult ca oricând.
După accidentul care i-a ucis mama și a rănit-o pe ea, Samantha Herring e chinuită de dureri cronice. Își îndepărtează toți prietenii și se adâncește în depresie până îl întâlnește pe Eliot, un singuratic impulsiv care nu poate simți niciun fel de durere. La început, Sam e geloasă. Ar da orice să nu mai simtă durerea. Dar, cu cât află mai multe despre diagnosticul lui Eliot, cu atât începe să observe și tendințele lui autodistructive. De fapt, lui Eliot nu pare să-i pese de nimic și de nimeni – în afară de Sam. Pe măsură ce prietenia lor devine mai profundă, Sam își va înfrunta amintirile despre accident, în spatele cărora se ascunde ceva tulburător despre acea zi.

 

„Lumea lui nu se oprește de fiecare dată când simte durere. E ridicol că a mea așa face, că sunt atât de afectată de o tăietură de un centimetru la deget sau de o fractură mai veche. Ar trebui să fiu mai presus de aceste înțepături și fisuri. Eliot nu știe cât de liber e, chiar dacă totul e un schimb. Aș da la schimb niște ani din viața mea ca să nu mai simt durere? Da, așa cred. Da, aș face-o.”

 

LAURA TIMS a crescut în Freeport, Maine. A primit o bursă literară la Goucher College în Maryland, unde a studiat scrierea creativă. Acesta este al doilea ei roman, după Please Don’t Tell.

Cartea face parte din colecția „MUST READ-YA” și este destinată copiilor de peste 13 ani. În colecția MUST-READ YA vor apărea bestseller-uri cu teme contemporane, sensibile, emoționante, care nu trebuie să lipsească din biblioteca niciunui adolescent.


Data aparitie 2021
Editie editia I
ISBN 978-606-056-121-7
Loc aparitie Iasi
Numar de pagini 432
Tip coperta Cartonat
Autor

Laura Tims

Numar pagini 432
Scroll