Am observat ca numeroase probleme se repeta din generatie in generatie in generatie in interiorul unei familii Repetitiile pot fi legate de dificultati in sfera profesional-financiara de dependente de tot felul de boli psihosomatice de cazuri de incest crime accidente etc Cu nu foarte mult timp in urma o noua abordare terapeutica a inceput sa prinda teren psihogenealogia are are de a face in egala masura atat cu psihologia cat si cu genealogia Aceasta noua abordare ofera o

Aschia nu sare departe de trunchi

de Joe-Ann Benoit

Cod produs: 0000175827

Editura: Ascendent

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-1859-35-4

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Am observat ca numeroase probleme se repeta din generatie in generatie in generatie in interiorul unei familii. Repetitiile pot fi legate de dificultati in sfera profesional-financiara, de dependente de tot felul, de boli psihosomatice, de cazuri de incest, crime, accidente etc. Cu nu foarte mult timp in urma, o noua abordare terapeutica a inceput sa prinda teren: psihogenealogia, are are de a face, in egala masura, atat cu psihologia, cat si cu genealogia. Aceasta noua abordare ofera o intelegere mai profunda a familiei din care facem parte si ne ajuta sa constientizam impactul pe care familia il are asupra intregii noastre vieti.

Totodata, ne permite sa invatam cum sa punem capat repetitiilor familiale negative si cum sa depasim obstacolele care ne impiedica sa fim noi insine, cu adevarat.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-973-1859-35-4
Tip coperta Necartonat
Autor

Joe-Ann Benoit

Scroll