Ca în fiecare an Panoramix se îndreapt&259; entuziast c&259;tre P&259;durea Carnu&539;ilor pentru a participa la marea adunare a druizilor gali Un concurs trebuie s&259; desemneze cel mai priceput druid al anului Mul&539;umit&259; celebrei po&539;iuni magice – pe care chiar el a inventat-o – Panoramix este sigur c&259; se va putea întoarce în sat cu trofeul mult râvnit al Menhirului de aurNu departe de acolo go&539;ii se

Asterix și goții (vol. 3)

de René Goscinny, Albert Uderzo

Cod produs: 0000195183

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-788-38-62

Numar de pagini: 48

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Ca în fiecare an, Panoramix se îndreaptă entuziast către Pădurea Carnuților, pentru a participa la marea adunare a druizilor gali. Un concurs trebuie să desemneze cel mai priceput druid al anului. Mulțumită celebrei poțiuni magice – pe care chiar el a inventat-o –, Panoramix este sigur că se va putea întoarce în sat cu trofeul mult râvnit al Menhirului de aur.

Nu departe de acolo, goții se preocupă intens de acest concurs. De fapt, acești barbari se încăpățânează să pună mâna pe druidul câștigător și să-i folosească magia spre a invada Galia și Roma. Panoramix nici nu știe ce pericol mare îl pândește.

 

„După ce și-a recăpătat cosorul în volumul anterior, Panoramix este pregătit să participe la întrunirea druizilor din Galia pentru a face schimb de experiență. Însă pădurea unde se ține conferința nu este patrulată doar de obișnuiții romani, ci și de o trupă de invadatori goți. După ce aceștia reușesc să captureze druidul, cele trei tabere se aruncă în jocuri de spionaj și contraspionaj pentru a-și îndeplini scopurile. Asterix și Obelix vor să-și salveze compatriotul, goții vor rețeta pentru licoarea magică, iar romanii vor să protejeze granițele însă nu prea pot face diferența între triburile de barbari.” 


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-788-38-62
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 48
Tip coperta Cartonat
Autor

René Goscinny, Albert Uderzo

Numar pagini 48
Scroll