Autonautii de pe Cosmodrum

de Julio Cortázar, Carol Dunlop

Cod produs: 0000212307

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-710-694-7

Numar de pagini: 432

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Autonauții de pe cosmodrum - ultima carte a lui Julio Cortázar - este o poveste de dragoste și o ireverențioasă carte de călătorii plină de întâmplări amănunțite și de instantanee, care detaliază aventura de treizeci și trei de zile din 1982 a scriitorului argentinian și a lui Carol Dunlop pe autostrada Paris-Marsilia. Dezvăluind comorile - sau ororile - ascunse ale autostrăzii și ale parcărilor din drumul lor, cei doi autonauți împing viața și literatura până la extremele fantasticului.

O satiră la adresa călătorilor moderni - întotdeauna grăbiți, întotdeauna pe picior de plecare dintr-un loc în care abia au ajuns -, Autonauții de pe cosmodrum ne permite să aruncăm o privire în intimitatea ultimei povești de iubire din viața unuia dintre spiritele mărețe ale literaturii universale.

 

 

„Idolii invită la respect, admirație, afecțiune, și, desigur, foarte multă invidie. Cortázar a inspirat toate aceste sentimente așa cum foarte puțini scriitori reușesc, dar a inspirat, mai presus de toate, o emoție extrem de rar întâlnită: devotamentul. El a fost, poate chiar fără să se străduiască, argentinianul care a convins întreaga lume să-l iubească.”  Gabriel García Márquez


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-710-694-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 432
Tip coperta Cartonat
Autor

Julio Cortázar, Carol Dunlop

Numar pagini 432
Scroll