Aceast&259; agend&259; poate fi un cadou ideal pentru cei care au nevoie de un planificator pentru uz personal la locul de munc&259; sau la &537;coal&259; Paginile cu foaie velin&259; v&259; ofer&259; mai mult spa&539;iu pentru a desena a schi&539;a &537;i pentru a v&259; scrie gândurile sau noti&539;ele   Florile tropicale sunt adeseori numite exotice datorit&259; asocierii lor cu destina&539;ii

B6055Z D320 Agenda

Cod produs: 0000196716

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
 Această agendă poate fi un cadou ideal pentru cei care au nevoie de un planificator pentru uz personal, la locul de muncă sau la școală. Paginile cu foaie velină vă oferă mai mult spațiu pentru a desena, a schița și pentru a vă scrie gândurile sau notițele.
 
 
 Florile tropicale sunt adeseori numite exotice datorită asocierii lor cu destinații însorite, calde tot timpul anului, cu vegetație luxuriantă. Semnificațiile  acestora pot varia de la lux și frumusețe deosebită. până la curaj și diversitate, sau chiar ospitalitate și voie bună. Indiferent de simbolismul unic pe care îl are fiecare floare exotică. există o calitate împărtășită de toate: un spirit original, puternic, care reflectă un simț de aventură și o sclipire orbitoare. Culoare verde este cea mai relaxantă pentru ochiul uman de privit; verdele este culoarea vieții, a naturii și energiei, dar și a banilor și a prosperității. Atfel, această colecție este un cadou deosebit pentru acea persoană deosebită și plină de energie căreia îi dorești o viață plină de prosperitate.
 
Materiale: Carton presat
Lungime: 18 cm
Lățime: 15 cm
Liniatură: Velină
Număr de pagini: 52
Tip de închidere: Fără

Scroll