Intra in actiune cu Batmobile RC la scara 120Masina Batmobil are o telecomanda usor de condus stilul autentic al filmului The Batman si detalii incredibile care dau viata Batmobile-ului tauBatmobilul Batman este usor de condus de copii Telecomanda cu joystick dublu de 24 GHz este reincarcabila prin USB si dispune de senzori in afara razei de actiune astfel incat sa stiti cand Batmobile-ul dvs trebuie sa ramana in raza de actiune sa se reincarce si sa poata trece din

Masina lui Batman cu telecomanda, Scara 1 la 20 6060469

Cod produs: 0000235190

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Intra in actiune cu Batmobile RC la scara 1:20!

Masina Batmobil are o telecomanda usor de condus, stilul autentic al filmului The Batman si detalii incredibile care dau viata Batmobile-ului tau.

Batmobilul Batman este usor de condus de copii! Telecomanda cu joystick dublu de 2,4 GHz este reincarcabila prin USB si dispune de senzori in afara razei de actiune, astfel incat sa stiti cand Batmobile-ul dvs. trebuie sa ramana in raza de actiune, sa se reincarce si sa poata trece din nou la actiune.

Adevaratii fani ai lui Batman vor adora acest Batmobil si decorul sau detaliat si sculptura in stil film, asa cum se vede in Filmul Batman, facandu-l o idee grozava de cadou pentru fanii lui Batman. Fanii DC de toate varstele adora aceasta colectie Batmobile, figurine de jucarie si seturi de joaca pentru a-si antrena imaginatia si a-si crea propriile misiuni epice Batman!

Protejeaza Gotham City cu vehiculul Batmobile RC!


Scroll