Pachetul de 3 figurine Batman este un must have pentru fanii Batman Are tot ce ai nevoie pentru a-ti transforma visele Batman in realitate Extinde-ti colectia Batman cu figurine Batman Selina Kyle Pinguinul de 10cm Opreste-l pe Pinguin sa preia Gotham City luptandu-te cu el folosind figurina exclusiva de actiune Batman Îmbracati-va figurinele cu cele 3 accesorii incluse pentru a va da viata aventurilor BatmanPachetul de 3 Batman contine cele mai bune figurine de

Set de 3 figurine de 10 cm din filmul Batman 6061618

Cod produs: 0000235194

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Pachetul de 3 figurine Batman este un must have pentru fanii Batman !

Are tot ce ai nevoie pentru a-ti transforma visele Batman in realitate. Extinde-ti colectia Batman cu figurine Batman, Selina Kyle, Pinguinul de 10cm. Opreste-l pe Pinguin sa preia Gotham City luptandu-te cu el folosind figurina exclusiva de actiune Batman. Îmbracati-va figurinele cu cele 3 accesorii incluse pentru a va da viata aventurilor Batman.

Pachetul de 3 Batman contine cele mai bune figurine de actiune Batman, iar setul are tot ce aveti nevoie pentru a-ti antrena imaginatia si a crea aventuri epice Batman. Aduna toate personajele tale preferate pentru a recrea scene din filmul Batman sau a-ti antrena imaginatia si a crea propriile povesti epice.

Da viata momentelor tale preferate din filmele Batman cu pachetul de 3 figurine Batman.


Scroll