Apara Gotham City cu Batman GauntletAceasta manusa interactiva de joc de rol se potriveste chiar peste bratul tau si are detalii epice de stil de film 6 accesorii blaster si o banda reglabila Du-te la misiuni si lupte interesante Puneti-va manusa si doborati-i pe cei mai nemilos super-rai din Gotham City cum ar fi Pinguinul tinteste-ti tinta reincarca si repetaCu detalii autentice si banda reglabila Batman Gauntlet da viata piesei clasice Batman – o jucarie

Manusa lui Batman cu lansator de proiectile 6060659

Cod produs: 0000235193

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Apara Gotham City cu Batman Gauntlet!

Aceasta manusa interactiva de joc de rol se potriveste chiar peste bratul tau si are detalii epice de stil de film, 6 accesorii blaster si o banda reglabila. Du-te la misiuni si lupte interesante! Puneti-va manusa si doborati-i pe cei mai nemilos super-rai din Gotham City, cum ar fi Pinguinul. tinteste-ti tinta, reincarca si repeta!

Cu detalii autentice si banda reglabila, Batman Gauntlet da viata piesei clasice Batman – o jucarie obligatorie pentru baieti, fete si fanii Batman cu varsta de 4 ani in sus!

O idee grozava de cadou pentru fanii DC. Angajati-va imaginatia si recreati momentele preferate ale filmului Batman. Pentru si mai multa distractie cu Batman, armeaza-te cu kit-ul Batman Detective (vandut separat) si mergi in misiuni.

Ai ceea ce este nevoie pentru a deveni cel mai mare detectiv din Gotham City?

Devino super-eroul tau preferat cu manusa Batman!


Scroll