Apara orasul Gotham cu trusa pentru detectivi a lui BatmanAcest set interactiv de jocuri de rol de detectiv are tot de ce ai nevoie pentru a deveni cel mai mare detectiv din orasul Gotham - cu o masca Batman centura utilitara geanta de detectiv carduri cu indicii si multe altele Pastreaza cardurile cu probe in siguranta in geanta de detectiv Ataseaz-o la centura ta utilitara pune-ti masca de Batman si esti gata de start Acest set plin de actiune iti va transforma toate visele

Trusa de detectiv Batman 6060521

Cod produs: 0000235191

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Apara orasul Gotham cu trusa pentru detectivi a lui Batman!

Acest set interactiv de jocuri de rol de detectiv are tot de ce ai nevoie pentru a deveni cel mai mare detectiv din orasul Gotham - cu o masca Batman, centura utilitara, geanta de detectiv, carduri cu indicii si multe altele! Pastreaza cardurile cu probe in siguranta in geanta de detectiv. Ataseaz-o la centura ta utilitara, pune-ti masca de Batman si esti gata de start! Acest set plin de actiune iti va transforma toate visele legate de Batman in realitate. Foloseste lentila rosie cu lumina LED pentru a dezvalui ce se afla pe cardul cu probe.

Cu un stil de film autentic, trusa de detectiv iti traduce imaginatia in viata! Este o jucarie indispensabila pentru baieti, fetite si fani cu varste incepand de la 4 ani! O idee excelenta de cadou pentru fanii benzilor desenate.

Da frau liber imaginatiei si recreeaza-ti momentele preferate din filmul Batman. Pentru si mai multa distractie cu Batman, inarmeaza-te cu manusa lui Batman (vanduta separat) si doboara-i pe cei mai nemilosi super-raufacatori din orasul Gotham, precum Pinguinul.

Devino super-eroul tau preferat cu trusa de detectiv a lui Batman.


Scroll