Intr-un mediu economic si social in plina transformare contabilitatea capata o semnificatie aparte pentru toti cei care doresc sa acceada la rationamentul contabilitatii In lucrare sunt prezentate intr-o maniera didactica principiile teoretice regulile si practicile specifice contabilitatii Pornind de la ideea ca informatia contabila are un rol de baza in luarea deciziilor in procesul de conducere al societatilor comerciale autorul a cautat sa reuneasca in cuprinsul lucrarii notiuni si

Bazele contabilitatii

de Luminita Jalba

Cod produs: 0000227607

Editura: Prouniversitaria

Data aparitie: 2021

ISBN: 978-606-260-108-9

Numar de pagini: 412

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Intr-un mediu economic si social in plina transformare, contabilitatea capata o semnificatie aparte pentru toti cei care doresc sa acceada la rationamentul contabilitatii. In lucrare sunt prezentate intr-o maniera didactica principiile teoretice, regulile si practicile specifice contabilitatii. Pornind de la ideea ca, informatia contabila are un rol de baza in luarea deciziilor in procesul de conducere al societatilor comerciale, autorul a cautat sa reuneasca in cuprinsul lucrarii notiuni si concepte de baza ale contabilitatii, precum si metode si tehnici de lucru, atat din punct de vedere teoretic, cat si din punct de vedere practic, aplicabile in comert si turism.

Lucrarea poate fi consultata in egala masura de studentii din cadrul facultatilor cu specializare in comert si turism, precum si de toti profesionistii. De asemenea, in lucrarea de fata, toti specialistii in domeniui, producatorii si consumatorii de informatie contabila, gasesc raspuns la mecanismele contabilitatii. A fi bine informat inseamna a fi capabil sa iei decizii corecte de a carui viabilitate depinde existenta si bunul mers al entitatilor economice in special al economiei in general. Postura de om bine informat este consolidata de informatia contabila de detaliu sau de sinteza, in functie de nivelul ierarhic.


Data aparitie 2021
ISBN 978-606-260-108-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 412
Tip coperta Necartonat
Autor

Luminita Jalba

Numar pagini 412
Scroll