Astrologia este adevar sau iluzie  Este  ea dovada  unui determinism nemilos sau inceputurile unei libertati atat de sperateCum sa ramai neutru in fata acestor intrebari care suscita atatea discutii si trezesc niste pasiuni atat de aprinseFiecare resimte mai mult sau mai putin lamurit importanta lorEle ating o interogatie care preocupa Omul din zorii vietii sale constiente Cine este el De ce aceasta existenta pentru care el nu

Bazele tehnice si fundamentele spirituale ale astrologiei

de Colectiv redactional

Cod produs: 0000203030

Editura: Rozicruciana

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-99753-4-6

Numar de pagini: 272

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Astrologia este adevar sau iluzie?  Este  ea dovada  unui determinism nemilos sau inceputurile unei libertati atat de sperate?
Cum sa ramai neutru in fata acestor intrebari care suscita atatea discutii si trezesc niste pasiuni atat de aprinse?
Fiecare resimte, mai mult sau mai putin lamurit, importanta lor.
Ele ating o interogatie care preocupa Omul din zorii vietii sale constiente: Cine este el? De ce aceasta existenta pentru care el nu percepe finalitatea?
De natura raspunsurilor la aceste intrebari va depinde intelegerea lui despre Astrologie.
Astrologia Spirituala, ale carei fundamente sunt expuse in aceasta carte, isi trage radacinile din inima invataturilor Ezoterismului Crestin, asa cum cititorul va putea sa le descopere in Cosmogonia Rozicruciana si scrierile lui Max Heindel.
Tot ce exista este expresia, manifestarea lui Dumnezeu, de la Soare si planete pana la cel mai mic fir de iarba sau de nisip, in aceasta perspectiva, fiecare fiinta umana este o scanteie de viata, emanata din Dumnezeu si diferentiata in El. Fiecare poarta in sine germenul tuturor puterilor divine pe care un lung proces evolutiv le dezvaluie si le transforma in puteri dinamice. Reincarnarea, intemeiata pe Legea de Cauzalitate, si atributul divin de creativitate (epigeneza) sunt bazele acestei evolutii. Din experienta in experienta, din viata in viata, noi ne apropiem de Perfectiunea catre care suntem chemati, asa cum numeroasele schite ale artistului pregatesc capodopera finala.
Vietile noastre sunt legate intim de ritmurile cosmice iar Astrologia e un ajutor pretios pentru a deveni constienti de fortele care actioneaza in noi si prin noi. Fiecare poate sa se faca stapan pe acestea si sa-si dirijeze viata dupa Vointa lui.

Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-973-99753-4-6
Loc aparitie Fagaras
Numar de pagini 272
Tip coperta Necartonat
Autor

Colectiv redactional

Numar pagini 272
40 Colectiv redactional

De acelasi autor

Produse similare

Scroll