CaracteristiciBiberonul cu lumini si sunete incurajeaza dezvoltarea unor aptitudini esentialeRecunoasterea formelor si a culorilor Biberonul este viu colorat si are patru butoane de culori si forme diferite De asemenea butoanelor le sunt asociate simboluri care indica sunetul specific pe care il reda jucaria la apasarea fiecarui buton Jucandu-se cu biberonul copilul va invata sa faca asocieri intre culori forme si simboluri si sa le recunoasca in jurul

Biberon cu lumini si sunete NOR6111

Cod produs: 0000129217

Brand: Noriel Bebe

Colectie: Noriel Bebe

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Caracteristici:

  • Biberonul cu lumini si sunete incurajeaza dezvoltarea unor aptitudini esentiale.
  • Recunoasterea formelor si a culorilor. Biberonul este viu colorat si are patru butoane de culori si forme diferite. De asemenea, butoanelor le sunt asociate simboluri care indica sunetul specific pe care il reda jucaria la apasarea fiecarui buton. Jucandu-se cu biberonul, copilul va invata sa faca asocieri intre culori, forme si simboluri si sa le recunoasca in jurul sau.
  • Stimularea simturilor. Jucaria reda sunete care sunt asociate in mod obisnuit cu obiecte sau actiuni (aplauze, animale etc.) si este prevazuta cu lumini. Toate acestea stimuleaza simturile si receptivitatea copilului, ajutandu-l sa perceapa si sa devina constient de obiectele care il inconjoara si de evenimentele care se petrec.
  • Cauza-efect. Inca de mic, copilul descopera ca toate actiunile sale au consecinte. La apasarea butoanelor, jucaria va reactiona emitand sunete si melodii. Prin acest exercitiu, micutul va invata sa anticipeze ce efecte vor avea actiunile sale si sa ia decizii.
  • Butoane: Sunete de animale, sunete, aplauze, melodii.

Colectie Noriel Bebe
Scroll