Joc educativ Brainbox  Sa invatam EnglezaCum se joaca BrainBoxObiectivul jocului Fii jucatorul cu cele mai multe cartonase adunate dupa 10 minutePentru 2 sau mai multi jucatori1 Alege un nivel de dificultate potrivit pentru fiecare jucator Primele patru intrebari pentru nivelul 1 nu presupun cunostinte de limba engleza si folosesc doar cuvintele in engleza care apar pe cartonas Jucatorii pot alege daca raspunsul la intrebare va fi dat in engleza sau in

Brainbox Sa invatam Engleza

Cod produs: 0000158895

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Joc educativ Brainbox , Sa invatam Engleza

Cum se joaca BrainBox:
Obiectivul jocului: Fii jucatorul cu cele mai multe cartonase adunate dupa 10 minute.

Pentru 2 sau mai multi jucatori:
1. Alege un nivel de dificultate potrivit pentru fiecare jucator. Primele patru intrebari (pentru nivelul 1) nu presupun cunostinte de limba engleza si folosesc doar cuvintele in engleza care apar pe cartonas. Jucatorii pot alege daca raspunsul la intrebare va fi dat in engleza sau in romana. Urmatoarele patru intrebari (pentru nivelul 2) sunt scrise in engleza iar raspunsul trebuie formulat tot in engleza.
2. Daca esti cel mai tanar jucator, tragi un cartonas din cutie si intorci clepsidra. Studiezi imaginea si informatiile de pe fata cartonasului pana cand se scurge nisipul din clepsidra (10 secunde).
3. Apoi dai cartonasul unui alt jucator si dai cu zarul. Vei raspunde la intrebarea cu numarul indicat de zar de la nivelul ales anterior. (Ex: daca dai cu zarul un doi, atunci vei raspunde la intrebarea cu numarul doi, de la nivelul 1 sau de la nivelul 2 - in functie de ce ai ales la inceputul jocului).
4. Celalalt jucator iti citeste intrebarea si apoi verificati impreuna daca raspunsul tau este corect, intorcand cartonasul.
5. Daca ai raspuns corect pastrezi cartonasul. Daca ai gresit, pui cartonasul inapoi in cutie si urmatorul jucator trage un cartonas.
6. Fii jucatorul cu cele mai multe cartonase adunate dupa zece minute.


Scroll