Zahar sare si tot ce este bine Din acesta ingrediente au incercat sa creeze fetele perfecte Dar Profesorul Utonium a amestecat in mod accidental a ajuns in preparat si elementul X-chimice Astfel s-au nascut Powerpuff Girls cele trei fetite Blossom Bubbles si Buttercup Cele trei fete au puteri supranaturale pe care folosesc impotriva criminalilor si monstrilor din orasul Townsville Cu brelocul Blossom vei avea un Powerpuff Girls alaturi de tine care te va protejaObtine

Breloc de plus Powerpuff Girls 6034214

Cod produs: 0000232626

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Zahar, sare si tot ce este bine! Din acesta ingrediente au incercat sa creeze fetele perfecte. Dar Profesorul Utonium a amestecat in mod accidental a ajuns in preparat si elementul X-chimice. Astfel, s-au nascut Powerpuff Girls, cele trei fetite: Blossom, Bubbles si Buttercup. Cele trei fete au puteri supranaturale, pe care folosesc impotriva criminalilor si monstrilor din orasul Townsville. Cu brelocul Blossom vei avea un Powerpuff Girls alaturi de tine, care te va proteja.

Obtine toate personajele din povestea Powerpuff Girls, sa fi inconjurat de super-puterea lor!

Dimensiunea brelocului: 10 cm.

Atentie! Pretul afisat este per bucata. Acest produs este disponibil in 4 variante diferite. Va rugam sa precizati modelul dorit printr-un comentariu la plasarea comenzii.


Produse similare

Scroll