Bestseller New York Times USA Today &537;i Wall Street JournalDe la autorul volumului Codul pentru o minte extraordinar&259;Ai observat vreodat&259; c&259; exist&259; oameni care au parte de tot norocul din lume la serviciuProduc idei din mers &537;i îi atrag ca un magnet pe oamenii de care au nevoie Ob&539;in avans&259;rile &537;i m&259;ririle de salariu dorite Creeaz&259; leg&259;turi puternice cu echipele

Buddha si neconformistul

de Vishen Lakhiani

Cod produs: 0000214975

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-789-242-0

Numar de pagini: 320

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Bestseller New York Times, USA Today și Wall Street Journal

De la autorul volumului Codul pentru o minte extraordinară

Ai observat vreodată că există oameni care au parte de tot norocul din lume la serviciu?
Produc idei din mers și îi atrag ca un magnet pe oamenii de care au nevoie. Obțin avansările și măririle de salariu dorite. Creează legături puternice cu echipele lor și cu toți cei din jur. Când trec la treabă, câștigă. Și par să aibă un noroc remarcabil. Totul le merge din plin.

Buddha este arhetipul maestrului spiritual. Persoana care poate trăi în această lume, dar care în același timp reușește să se miște cu ușurință, grație și fluență ce vin dintr-o conștientizare și înțelegere lăuntrice.

Nonconformistul este arhetipul celui care provoacă schimbări. Este persoana hotărâtă să facă o schimbare, construind, programând, scriind, inventând, conducând. Nonconformistul reprezintă turbulentul cu bune intenții: persoana care contestă normele astfel încât să trăim mai bine ca specie.

După ce integrezi aptitudinile ambelor arhetipuri, vei trăi viața la alt nivel decât majoritatea celorlalți. Vei acționa dintr-o zonă a fericirii, naturaleței, inspirației și abundenței. Buddha și nonconformistul îți va arăta cum.

Vishen Lakhiani este fondatorul și președintele Mindvalley, organizație de educație în domeniul dezvoltării personale specializată în sisteme revoluționare pentru perfecționarea vieții. Este autorul bestsellerului New York Times Codul pentru o minte extraordinară, care a fost tradus în mai mult de 20 de limbi.


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-789-242-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 320
Tip coperta Necartonat
Autor

Vishen Lakhiani

Numar pagini 320
Scroll