Stop crizelor de furie geloziilor exagerate entuziasmului debordant sau nevoii de iubire sufocante Identificarea ascultarea &537;i canalizarea emo&539;iilor de c&259;tre copil sau chiar de c&259;tre ceilal&539;i se înva&539;&259; Obiectivul savureaz&259; din plin momentele petrecute al&259;turi de copilul t&259;u ofer&259;-i atuuri de pre&539; pentru a se adapta &537;i a comunica mai bine Cu ajutorul Micului meu caiet de

Caietul parintelui. Emotiile

de Colectiv redactional

Cod produs: 0000212850

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-33-6192-0

Numar de pagini: 96

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Stop crizelor de furie, geloziilor exagerate, entuziasmului debordant sau nevoii de iubire sufocante! Identificarea, ascultarea și canalizarea emoțiilor de către copil, sau chiar de către ceilalți, se învață! Obiectivul: savurează din plin momentele petrecute alături de copilul tău, oferă-i atuuri de preț pentru a se adapta și a comunica mai bine.

 

Cu ajutorul Micului meu caiet de emoții:

Vei înțelege cum funcționează emoțiile copilului tău, aflând despre micii hormoni asociați lui și despre efectele lor asupra creierului, despre limbaj, evoluția lui și factorii declanșatori.

Vei adopta cele 4 programe anticriză: furie, teamă, gelozie și stres. Pentru fiecare dintre aceste emoții, ce e de făcut și, mai ales, ce nu e bine să faci, cutia cu ustensile pentru profilaxie, înțelegerea și gestionarea momentelor dificile ale copilului.

Vei abuza de 4 programe de alimentare a stării de fericire: entuziasm, tandrețe, recunoștință, stimă de sine. Toate reflexele recomandate a fi adoptate pentru a-ți încuraja copilul, atitudinile de evitat pentru a nu-l pedepsi. Cutia cu ustensile pentru cultivarea și îmbăgățirea trăirilor pozitive ale copilului și micului tău trib.

Vei pune în practică cele 12 ritualuri propuse: rutine cotidiene, în timpul sau de la sfârșit de săptămână, de pus în practică pentru a răspunde nevoilor copilului tău, pentru a evita dezordinea scăpată de sub control și pentru a-l ajuta să fie fericit!


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-33-6192-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 96
Autor

Colectiv redactional

Numar pagini 96
Scroll