In Calatorie prin traditiile Chinei – Toamna vei afla despre cea mai importanta sarbatoare a acestei perioade Festivalul chinezesc Qixi dublusapte cand fetele pregatesc o masa deosebita drept ofranda Tesatoarei la care se roaga sa le dea intelepciune si indemanareTot acum se desfasoara Festivalul din mijlocul toamnei care celebreaza reunirea familiei si bogatia recoltelor Copiii se strang laolalta pentru a asculta povestile

Calatorie prin traditiile Chinei. Toamna

de Gao Chunxiang, Shao Min

Cod produs: 0000207950

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-793-916-3

Numar de pagini: 36

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

In Calatorie prin traditiile Chinei – Toamna vei afla despre cea mai importanta sarbatoare a acestei perioade, Festivalul chinezesc Qixi (dublusapte), cand fetele pregatesc o masa deosebita drept ofranda Tesatoarei, la care se roaga sa le dea intelepciune si indemanare.

Tot acum se desfasoara Festivalul din mijlocul toamnei, care celebreaza reunirea familiei si bogatia recoltelor. Copiii se strang laolalta pentru a asculta povestile spuse de batrani despre originile acestei sarbatori si pentru a se bucura de fructele de sezon.

Vei invata sa faci lampioane-lotus si te vei bucura de parfumul placut al osmanthus-ului, care este acum in plina perioada de inflorire.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-793-916-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 36
Tip coperta Cartonat
Autor

Gao Chunxiang, Shao Min

Numar pagini 36
Scroll