Ce carte poate fi mai aproape de  cugetul  &537;i spiritul unui &537;colar decât una  al c&259;rei univers este chiar &537;coala  Aventura Bianc&259;i &537;i a prietenilor s&259;i începe chiar în sala de clas&259; de unde cu ajutorul magicului glob geografic  ace&537;tia întreprind o c&259;l&259;torie spectaculoas&259; în ora de geografiep stylefont-weight

Calatoriile magice ale Biancai

de Sabina Elena Terzea

Cod produs: 0000178522

Editura: Aramis Print

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-009-078-6

Numar de pagini: 206

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Ce carte poate fi mai aproape de  cugetul  și spiritul unui școlar decât una  al cărei univers este chiar școala ?

 Aventura Biancăi și a prietenilor săi începe chiar în sala de clasă, de unde, cu ajutorul magicului glob geografic , aceștia întreprind o călătorie spectaculoasă, în ora de geografie.

Cei patru prieteni, Bianca, Nicolas, Cristian și Cora  intră în vârtejul unor peripeții uimitoare, care încep cu popasul  la Ecuator ,  apoi la Polul Sud. Dacă aici au parte de experiențe  miraculoase – obiectivul lecției de geografie  este, bunăoară,  orientarea pe hartă, în jungla  amazoniană, sau fotografia făcută alături de  pinguini -,  în următoarele călătorii, nota fantastică este sporită de confruntările cu agasanta trupă Țupasonus, trupa directorului școlii. Dorind să intre în posesia  fabulosului glob geografic și să-l folosească în scopuri  mai puțin măgulitoare pentru sine, directorul îi urmărește  pe cei patru  în călătoriile din Egipt, de la Paris, de la Londra și nu în ultimul rând, din munții României.

Cele două tabere rivale ajung să se înfrunte în cele mai surprinzătoare  locuri – în subsolul unei piramide, pe o scară de incendiu  și într-un magazin de lux din Paris, pe coridoarele vestitului British Museum, pe vârful Omu.

Cartea menține viu interesul cititorului-elev, care-și vede îndeplinită cel puțin una dintre dorințele nespuse, dar simțite:  ora (de geografie)  nu mai este plictisitoare, ci devine fabuloasă; conflictele dintre adulți sunt pe același plan cu cele ale copiilor și toate pot fi soluționate într-un mod naiv, dar onest și durabil.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-009-078-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 206
Autor

Sabina Elena Terzea

Scroll