Intr-o lume saturata de tehnologie si supusa unor transformari rapide in care ne confruntam in permanenta cu prea multe alegeri de facut si cu sarcini multiple de realizat calmul de care avem cu disperare nevoie pare tot mai greu de atins Stramosii nostri foloseau mecanismul lupta-sau-fugi pentru a se proteja de pradatori; astazi noi il folosim zilnic ca sa facem fata situatiilor de criza Rezultatul este stresul cronic si incapacitatea de a fi calmi ceea ce ne impiedica sa functionam la

Calm. Cum sa-ti gasesti linistea intr-o lume stresanta si agitata

de Dr. Gayatri Devi

Cod produs: 0000180527

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-33-3069-8

Numar de pagini: 320

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Intr-o lume saturata de tehnologie si supusa unor transformari rapide, in care ne confruntam in permanenta cu prea multe alegeri de facut si cu sarcini multiple de realizat, calmul de care avem cu disperare nevoie pare tot mai greu de atins. Stramosii nostri foloseau mecanismul lupta-sau-fugi pentru a se proteja de pradatori; astazi, noi il folosim zilnic ca sa facem fata situatiilor de criza. Rezultatul este stresul cronic si incapacitatea de a fi calmi, ceea ce ne impiedica sa functionam la intreaga noastra capacitate. Autoarea ne arata, in aceasta carte documentata stiintific, cum sa ne folosim de puterea sistemului nostru natural de relaxare pentru a scapa de migrene, dureri de gat, probleme gastrointestinale, tulburari de somn sau chiar pentru a face mai bine fata dificultatilor vietii. Nu avem nevoie de medicamente, ci doar de cateva tehnici usor de pus in practica si care vor sparge cercul vicios al stresului. Reteta eficienta pentru o viata mai fericita!

Dr. Gayatri Devi este neurolog, directorul New York Memory Services si profesor asociat la Scoala de Medicina a Universitatii din New York. A colaborat, printre altii, cu BBC, CBS, The Wall Street Journal si Time. Este presedinta Asociatiei Femeilor Medic Americane.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-33-3069-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 320
Autor

Dr. Gayatri Devi

Numar pagini 320
Scroll