In joaca facem inghetataPregateste-ti singur o delicioasa inghetata cu zambete Dar nu uita sa pui cu generozitate ingredientul secret fara de care dulciurile nu suntdulci prieteniaImparte inghetatele pe care le faci cu amicii tai ca sa fie cu adevarat gustoase si pline de zambeteSetul contine1 x Toneta cu inghetata4 x Bete colorateManual de instructiuniRecomandare varsta 5

Camionul cu inghetata INT3948

Cod produs: 0000166551

Brand: Make it sweet

Colectie: Make it sweet

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

In joaca facem inghetata!

Pregateste-ti singur o delicioasa inghetata cu zambete! Dar nu uita sa pui cu generozitate ingredientul secret, fara de care dulciurile nu sunt...dulci: prietenia!

Imparte inghetatele pe care le faci cu amicii tai, ca sa fie cu adevarat gustoase si pline de zambete!

Setul contine:
1 x "Toneta" cu inghetata
4 x Bete colorate
Manual de instructiuni
Recomandare varsta: 5 ani+

Nota: Cititi cu atentie instructiunile inainte de a folosi produsul, respectati-le cu strictete si pastrati-le pentru referinte ulterioare. Setul nu include produse alimentare sau ingrediente necesare pentru prepararea acestora. Acest produs trebuie sa fie folosit numai sub indrumarea si supravegherea unui adult. Un adult trebuie sa prepare amestecul pentru inghetata.
Atentie: Nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani. Contine piese mici care pot fi inghitite. Nu lasati pungi din plastic la indemana copiilor mici - pericol de asfixiere.
Observatii: Culorile si detaliile de design pot varia. Indepartati toate elementele de ambalaj inainte de a oferi jucaria copilului.


Colectie Make it sweet
0 Make it sweet

Produse similare

Scroll