Pentru a sprijini însusirea corecta a ortografiei limbii romane si a preintampina invatarea gresit&259; a scrierii ortogramelor caietul de lucru isi propune sa explice intuitiv modul de formare din cuvinte de sine statatoare si regulile de pronuntare analiza descompunere si compunere a ortogramelorPrin exercitii diverse elevii vor retine ortogramele si le vor folosi corect in scris oferindu-le astfel sansa de a invata logic descoperind singuri secretul normelor

Campionii ortogramelor. Caiet de lucru clasele I-IV

de Mariana Morarasu

Cod produs: 0000174363

Editura: Taida

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-5143-375-3

Numar de pagini: 107

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Pentru a sprijini însusirea corecta a ortografiei limbii romane si a preintampina invatarea gresită a scrierii ortogramelor, caietul de lucru isi propune sa explice intuitiv modul de formare din cuvinte de sine statatoare si regulile de pronuntare, analiza, descompunere si compunere a ortogramelor.
Prin exercitii diverse, elevii vor retine ortogramele si le vor folosi corect in scris, oferindu-le astfel sansa de a invata logic, descoperind singuri secretul normelor ortografice. Exersand ortogramele, elevii vor constientiza structurile lingvistice si isi vor forma priceperi si deprinderi de scriere corecta.
Insusirea constientă inca din primii ani de viata depinde de arta cu care sunt prezentate în mod atractiv ortogramele. In caietul de lucru vor intalni diferite situatii care sunt explicate si pot fi consolidate prin aplicatiile propuse.
Limba este comoara cea mai de pret a oamenilor, dulce ca un fagure de miere, pe care trebuie sa o pretuim si sa o scriem corect.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-5143-375-3
Loc aparitie Iasi
Numar de pagini 107
Tip coperta Necartonat
Autor

Mariana Morarasu

Comandate frecvent impreuna

7 Mariana Morarasu

De acelasi autor

Produse similare

Scroll