Giles Milton face din nou dovada talentului s&259;u de a reda cu mult&259; m&259;iestrie &537;i umor fin întâmpl&259;ri mai mult sau mai pu&539;in cunoscute din istoria omeniriiDe data aceasta sunt aduse în fa&539;a cititorului personaje celebre precum Winston Churchill care a încurajat testarea pe animale a unor arme biologice în cazul de fa&539;&259; a bombelor cu antrax IV Stalin care a murit otr&259;vit de unul dintre

Cand Churchill a dat iama in oi si Stalin a jefuit o banca

de Giles Milton

Cod produs: 0000199825

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-793-708-4

Numar de pagini: 202

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Giles Milton face din nou dovada talentului său de a reda, cu multă măiestrie și umor fin, întâmplări mai mult sau mai puțin cunoscute din istoria omenirii.

De data aceasta, sunt aduse în fața cititorului personaje celebre precum Winston Churchill, care a încurajat testarea pe animale a unor arme biologice (în cazul de față, a bombelor cu antrax), I.V. Stalin, care a murit otrăvit de unul dintre apropiații săi, ori Mata Hari, acuzată pe nedrept de spionaj în favoarea Germaniei în timpul Primului Război Mondial.

Lor li se alătura oameni necunoscuți publicului larg, dar care au trecut prin situații extraordinare, cum ar fi o familie care a supraviețuit 38 de zile pe mare fără apă sau provizii, după ce vasul cu care călătoreau a fost distrus de o balenă ucigașă, ori savantul rus, poreclit „Frankenstein Roșu”, care a încercat să producă un hibrid om-maimuță folosind mijloace îndoielnice din punct de vedere etic.

„Maestrul istoriei narative.” The Sunday Times

„Giles Milton este în stare să ia un eveniment din trecut și să-l readucă la viață... Este o sursă de inspirație pentru aceia dintre noi care cred că istoria poate fi captivantă și relaxantă” Matthew Redhead, The Times


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-793-708-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 202
Tip coperta Necartonat
Autor

Giles Milton

Numar pagini 202
Scroll