Ultimul volumul al faimoasei trilogii „Vrabia rosie” incepe la 18 luni dupa actiunea din volumul anterior prin planuirea asasinarii unui inalt demnitar american de catre rusi pentru a-l inlocui cu o „cartita” pe care serviciul secret al lui Putin o cultivase de peste cincisprezece aniPrinzand de veste

Candidatul Kremlinului

de Jason Matthews

Cod produs: 0000203132

Editura: Meteor Press

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-973-728-769-4

Numar de pagini: 560

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Ultimul volumul al faimoasei trilogii „Vrabia rosie” incepe la 18 luni dupa actiunea din volumul anterior, prin planuirea asasinarii unui inalt demnitar american de catre rusi, pentru a-l inlocui cu o „cartita” pe care serviciul secret al lui Putin o cultivase de peste cincisprezece ani.

Prinzand de veste, Dominika, Nate si colegii lor din CIA sunt angajati intr-o cursa contracronometru de gasire a „cartitei”, inainte ca aceasta sa poata afla ca Dominika era spioana americana si s-o trimita astfel in beciurile mortii din Lubianka.

Ca si cartile anterioare, si acesta este o tapiserie vasta, intretesuta cu firele altor operatiuni de spionaj si interventii ale serviciilor secrete rusesti si americane in Turcia, Austria, China si Sudan, in care sunt implicate personaje deja cunoscute iubitorilor trilogiei. In cele din urma totul va converge spre weekendul cercului de intimi al lui Putin, gazduit in spectaculosul palat prezidential de pe tarmul Marii Negre.

Lumea creata de Matthews este reala, violenta, senzuala si provocatoare, si abunda in planuri ticluite cu grija marilor maestri de sah, care anticipeaza jocul cu multe mutari  inainte.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-973-728-769-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 560
Tip coperta Necartonat
Autor

Jason Matthews

Numar pagini 560
Scroll