Al doilea volum din seria Reykjavík NoirDup&259; ce s-a stabilit în Florida cu fiul ei Sonja crede c&259; a sc&259;pat în sfâr&537;it de la&539;ul întins de lumea interlop&259; a drogurilor Dar când fiul ei Tómas e r&259;pit ea se vede nevoit&259; s&259; ia totul de la cap&259;t – în Islanda la Reykjavík ascuns înc&259; sub cenu&537;a vulcanului Eyjafjallajökull Aici iubita ei

Capcana

de Lilja Sigurdardottir

Cod produs: 0000227726

Editura: Crisis Press

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8959-78-8

Numar de pagini: 288

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Al doilea volum din seria Reykjavík Noir

După ce s-a stabilit în Florida cu fiul ei, Sonja crede că a scăpat, în sfârșit, de lațul întins de lumea interlopă a drogurilor. Dar când fiul ei, Tómas, e răpit, ea se vede nevoită să ia totul de la capăt – în Islanda, la Reykjavík, ascuns încă sub cenușa vulcanului Eyjafjallajökull .

Aici, iubita ei, Agla, își așteaptă sentința pentru fraudele financiare comise în timpul crizei, iar Sonja refuză să o întâlnească. În același timp, Agla datorează bani unor indivizi extrem de puternici, care nu se dau în lături de la nimic să-i recupereze.

Avându-l alături pe fostul ei dușman, Bragi, ofițerul de la vamă, Sonja își pornește planul împotriva lumii interlope și a diabolicului ei fost soț ca să-l salveze pe Tómas.

Însă lucrurile nu merg chiar atât de simplu, iar Sonja se pomenește prinsă într-o capcană care va pune în pericol viețile tuturor…

Receptare critică
„Un roman tensionat, original, care oferă multe răsturnări de situație neașteptate.”

Sunday Times

„O carte dură, tulburătoare, care nu face compromisuri”

Val McDermid

„Tensionat și alert, amestecul interesant de crime birocratic și prafuri albe poate fi savurat de sine stătător, dar vă recomand să citiți mai întâi excelentul volum anterior, Lațul.”

The Guardian

„Cu personaje pe care, deși nu vrei, e imposibil să nu le simpatizezi, Sigurðardóttir îl poartă pe cititor într-o călătorie care-ți taie răsuflarea… Un roman stilat, compact și captivant.”

Jon Coates, Daily Express

Despre autor
Lilja Sigurðadóttir s-a născut în Islanda, la Akranes, în 1972, și a crescut în Mexic, Suedia, Spania și Islanda. Operele de dramaturgie ale Liljei au fost răsplătite cu premii, dar a scris până acum și șase romane polițiste.
Lațul, primul dintr-o serie nouă, a devenit bestseller internațional, iar drepturile de ecranizare au fost cumpărate de Palomar Pictures din California.
În 2019, Lilja a primit „Drop of Blood”, premiul islandez pentru literatură polițistă, pentru romanul Betrayal (Svik).


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-8959-78-8
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 288
Autor

Lilja Sigurdardottir

Numar pagini 288
Scroll