O noua ancheta dificila pentru capitanul Apostolescu doua femei sunt ucise intr-un magazin iar el trebuie sa descopere suspectii mobilul si in final vinovatulCapitanul Apostolescu se afl a la Constanta unde investigheaza cazul unui dublu omor Victimele doua femei au fost ucise intr-o mercerie Din relatarile martorilor rezulta ca doar cu putin timp inainte de comiterea crimelor in magazin s-ar fi aflat mai multe persoane suspecte Afla cum va reusi anchetatorul sa

Capitanul Apostolescu si revelionul

de Horia Tecuceanu

Cod produs: 0000227494

Editura: Publisol

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-96055-1-6

Numar de pagini: 272

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

O noua ancheta dificila pentru capitanul Apostolescu: doua femei sunt ucise intr-un magazin, iar el trebuie sa descopere suspectii, mobilul si, in final, vinovatul.

Capitanul Apostolescu se afl a la Constanta, unde investigheaza cazul unui dublu omor. Victimele, doua femei, au fost ucise intr-o mercerie. Din relatarile martorilor rezulta ca, doar cu putin timp inainte de comiterea crimelor, in magazin s-ar fi aflat mai multe persoane suspecte. Afla cum va reusi anchetatorul sa identifice suspectii, care a fost mobilul omuciderilor si cum, prin flerul de neegalat si logica, isi construieste cercetarea !

Horia Tecuceanu s-a nascut la Iasi, pe 30 mai 1929. Dupa liceu, a lucrat ca lacatus si,intre 1950 si 1951, a urmat cursurile unei scoli militare de aviatie. O perioada a fostsi economist. A debutat in 1969 cu romanul Capitanul Apostolescu ancheteaza, care a avut un mare succes de public, fiind bine receptat si de critica literara. A continuat sa scrie romane politiste, dezvoltandu-si si rafinandu-si personajul de-a lungul a peste cincisprezece volume. A murit pe 2 noiembrie 1997, la Bucuresti.Cartile lui sunt si valoroase documente de epoca. Volumele sale documenteaza literar diferite aspecte ale perioadei comuniste – uneori spunand adevarul, alteori cosmetizand lucrurile (cel mai probabil la presiunile cenzurii) –, oferindu-ne o imagine destul de cuprinzatoare a unei epoci care, incet-incet, se estompeaza in memoria noastra. De aceea, Editura Publisol a ales sa publice aceste carti fara sa elimine nimic din ele si fara sa le adapteze, considerand ca altfel s-ar pierde elementul documentar al textelor.


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-96055-1-6
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 272
Tip coperta Necartonat
Autor

Horia Tecuceanu

Numar pagini 272
Scroll