Carnea Un atlas - Fapte si cifre despre animalele pe care le mancam Pana in secolul XX industrializarea a permis deblocarea resurselor atat pentru fermier cat si pentru dezvoltarea oraselor si cresterea optiunilor alimentare Insa eficienta nutritiva a agriculturii animale este deja mult mai mica decat costurile sociale de sanatate si de mediu pe care le genereaza Mai mult conditiile mediului agricol prezinta serioase probleme etice privind

Carnea. Un atlas

de Heinrich Boll Stiftung

Cod produs: 0000198523

Editura: Asociatia SNK

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-884-733-7

Numar de pagini: 64

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:
Carnea. Un atlas - Fapte si cifre despre animalele pe care le mancam
 
Pana in secolul XX industrializarea a permis deblocarea resurselor atat pentru fermier, cat si pentru dezvoltarea oraselor si cresterea optiunilor alimentare. Insa eficienta nutritiva a agriculturii animale este deja mult mai mica decat costurile sociale, de sanatate si de mediu pe care le genereaza. Mai mult, conditiile mediului agricol prezinta serioase probleme etice privind bunastarea animalelor. Acest atlas exploreaza toate aceste probleme si pune in discutie solutiile disponibile atat la nivel individual, cat si structural, pentru a face pasul catre o viata mai etica, mai bogata, mai sanatoasa, cat si spre o planeta mai curata.

Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-884-733-7
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 64
Tip coperta Necartonat
Autor

Heinrich Boll Stiftung

Numar pagini 64
Scroll