Care sunt calitatile si defectele kazahului In ce crede el Ce pretuieste el cel mai mult De ce se teme cel mai tare Ce a invatat de-a lungul istoriei La ce viitor aspira Cartea invataturilor  scriere esentiala a lui Abai Kunanbaev  propune raspunsuri la aceste intrebari si la multe altele In 45 de invataturi  clasicul literaturii kazahe schiteaza portretul poporului sau Prezentul si mai ales viitorul lui  tot timpul puse in legatura cu trecutul  sunt preocuparea

Cartea invataturilor

de Abai Kunanbaev

Cod produs: 0000177866

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-43-0382-0

Numar de pagini: 224

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Care sunt calitatile si defectele kazahului? In ce crede el? Ce pretuieste el cel mai mult? De ce se teme cel mai tare? Ce a invatat de-a lungul istoriei? La ce viitor aspira?

Cartea invataturilor scriere esentiala a lui Abai Kunanbaev propune raspunsuri la aceste intrebari si la multe altele. In 45 de invataturi clasicul literaturii kazahe schiteaza portretul poporului sau. Prezentul si mai ales viitorul lui tot timpul puse in legatura cu trecutul sunt preocuparea principala a scriitorului. „Tot ce depaseste masura e rau“ afirma intelept autorul personalitate de mare anvergura a unei culturi despre care scrie magistral cu afectiune dar si cu luciditate.


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-43-0382-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 224
Tip coperta Cartonat
Autor

Abai Kunanbaev

Numar pagini 224
Scroll