Clasicul joc de carti „Razboi“ intr-o noua interpretareEsti pregatit sa iei parte la razboiul viitorului Creeaza-ti o armata invincibila din cei mai puternici roboti si porneste la luptaPachetul este format din 40 de carti cu roboti de ranguri diferite de la I la XCartile se impart in mod egal tuturor jucatorilor si fiecare isi pastreza cartile intr-un teanc cu fata in jos in dreptul lui In acelasi timp jucatorii intorc primele

Carti de joc - Razboiul robotilor ( 41 cards ) NOR4499

Cod produs: 0000188784

Brand: Noriel

Colectie: Noriel

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Clasicul joc de carti „Razboi“ intr-o noua interpretare!
Esti pregatit sa iei parte la razboiul viitorului? Creeaza-ti o armata invincibila din cei mai puternici roboti si porneste la lupta!

Pachetul este format din 40 de carti cu roboti de ranguri diferite (de la I la X).

Cartile se impart in mod egal tuturor jucatorilor si fiecare isi pastreza cartile intr-un teanc cu fata in jos in dreptul lui. In acelasi timp, jucatorii intorc primele carti din teancurilor lor.
Jucatorul care a dat cartea cu robot de rang mai mare castiga runda si ia toate cartile intoarse de pe masa. Apoi incepe o noua runda. Cand un jucator ramane fara carti, este eliminat din joc. Castiga jucatorul care aduna toate cartile adversarilor!


Colectie Noriel

Produse similare

Scroll