Ceai Rooibos cu capsuni zmeura si trandafiriIngrediente Rooibos min 7750 stafide stafide ulei vegetal arome mar coaja de portocala cuisoare migdale cardamom flori de ciulin albastrele Poate contine urme de nucip

Ceai 5 O’Clock Rooibos Capsuni si Trandafir 80g

Cod produs: 0000157501

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Ceai Rooibos cu capsuni, zmeura si trandafiri

Ingrediente: Rooibos (min. 77.5%0, stafide (stafide, ulei vegetal), arome, mar, coaja de portocala, cuisoare, migdale, cardamom, flori de ciulin, albastrele. Poate contine urme de nuci.

Temperatura:

 100°C

Dozaj pe portie:

 2-2.5 grame

Timp de preparare:

 5 minute

 

Mod de Preparare: Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 100°C) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2-2.5 gr) si lasati la infuzat timp de 5 minute.

Mod de ambalare: Punga cu clips pentru resigilare

Recomandari de servire: Datorita faptului ca nu contine teina, ceaiul rooibos poate fi consumat in orice moment al zilei.

Gramaj: 80 grame

5 O'Clock Tea Rooibos Capsuni si Trandafir este un ceai infuzie delicat, cu aroma de capsuni si zmeura. Ceaiul Rooibos este un ceai natural, care nu contine coloranti, aditivi sau conservanti. Continutul de teina este inexistent, prin urmare ceaiul nu are efect energizant. Poate fi deci consumat fara probleme la orice ora din zi sau din noapte, studiile confirmand chiar faptul ca este un adjuvant in cazurile de insomnie si stres. Ca si ceaiul verde, ceaiul Rooibos contine anti-oxidanti, incetinind procesul de imbatranire si intarind sistemul imunitar. Ceaiul Rooibos este bogat in vitamine si minerale, avand un continut crescut de: cupru, fier, potasiu, calciu, fluor, zinc, mangan, magneziu, alfa-hidroxizi


Scroll