Ceai verde GunpowderIngrediente frunze de ceai verde prezentate in forma de granuleTemperaturaimg srchttpsstorefiveoclocktearothemesgt-fiveoclocktea-storeimgtemperaturapng height30

Ceai 5 O’Clock Verde Gunpowder 80g

Cod produs: 0000157532

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Ceai verde Gunpowder

Ingrediente: frunze de ceai verde prezentate in forma de granule

Temperatura:

 70°C

Dozaj pe portie:

 2 gr

Timp de preparare:

 2-3 minute

Nivel teina:

 

Mod de Preparare: Pentru a prepara o ceasca de ceai, adaugati apa fierbinte ( 70°C) peste o lingurita cu ceai (aproximativ 2 gr) si lasati la infuzat timp de 2-3 minute.

Mod de ambalare: Punga cu clips pentru resigilare

Recomandari de servire: In cazul suprainfuzarii, ceaiurile verzi si albe pot capata un gust usor amarui. Pentru o aroma mai puternica, poti folosi o cantitate mai mare de ceai in locul cresterii duratei de infuzare.

Gramaj: 80 grame

Aroma unica a ceaiului verde din frunze ce imbie la cateva momente de relaxare. Spre deosebire de ceaiul negru, ceaiul verde este obtinut printr-un procedeu ce are la baza scurtarea timpului natural de fermentatie. Imediat dupa cules, frunzele sunt incalzite la foc direct sau la aburi apoi uscate si rulate, pentru a impiedica fermentarea. Ceaiul isi datoreaza numele unei particularitati: frunzele sunt rasucite sub forma de bilute, asemanandu-se astfel cu granulatia prafului de pusca utilizat in vechime.


Scroll