O noutate pe scena ceaiului - cel mai tanar brand de la bannerul BasilurKINGSLEAF este un ceai inspirat din tradi&539;iile regale care îmbin&259; cu succes cea mai înalt&259; calitate &537;i pre&539;ul accesibilBrandul a fost creat ca r&259;spuns la nevoile zilnice ale persoanelor care caut&259; infuzii Premium disponibile la un buget redusAmestecuri constau din frunze culese manual &537;i selectate cu grij&259; direct din

Ceai infuzie de fructe Basilur Blueberry Boost

Cod produs: 0000229051

Brand: Basilur

Colectie: Basilur

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

O noutate pe scena ceaiului - cel mai tanar brand de la bannerul Basilur!

KINGSLEAF este un ceai inspirat din tradițiile regale care îmbină cu succes cea mai înaltă calitate și prețul accesibil.

Brandul a fost creat ca răspuns la nevoile zilnice ale persoanelor care caută infuzii Premium disponibile la un buget redus.

Amestecuri constau din frunze culese manual și selectate cu grijă direct din grădinile verzi din Ceylon și din alte regiuni ale lumii. Originea lor este confirmată de certificatul Ceylon Tea Symbol Of Quality. Este, de asemenea, o serie de infuzii de fructe fără cofeină, care sunt o combinație de fructe uscate și flori.

Este o propunere excelentă pentru oricine care nu este indiferent față de protecția mediului - toate tipurile de ceai Kingsleaf Ceylon poartă logo-ul Ozone Friendly Pure Ceylon Tea, care garantează că a fost produs fără utilizarea de substanțe care diminuează stratul de ozon.

Nu contine cofeina! Recomandat atât copiilor, cât și mamelor însărcinate și care alăptează .

Greutate neta:  20 x 1,8 g = 36 g  (in pliculete de ceai)

Numar de plicuri: 20

Pliculetele sunt ambalate separat pentru a pastra prospetimea si aroma in fiecare cana .

Ingrediente : hibiscus (50%), frunze de portocal (20%), mar (10%), stevia (6%), menta (5%), cicoare (5%) si aroma naturala de afine (4%).

Țara de origine : Sri Lanka 

Ambalaj : cutie de carton, in interior cu plicuri plicate.

Dimensiuni pachet : 80 x 70 x 130 mm


Colectie Basilur

Produse similare

Scroll