100 ceai negru pur de Ceylon frunze cu caise portocale galbenele si aroma de mandarinePentru a prepara corect o cana de ceai trebuie urmate cateva reguli simple si care nu necesita foarte mult timp sau o recuzita complicataApa folosita trebuie sa fie proaspata nu fiarta si racita si pe cat posibil fara adaosuri spre exemplu clorul afecteaza aroma ceaiului verdeCeaiul negru infuzeaza la 90-100 C timp de 3-5 minute cel

Ceai Negru Basilur Dream Time Gold 80108

Cod produs: 0000228385

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

100% ceai negru pur de Ceylon (frunze) cu caise, portocale, galbenele si aroma de mandarine.

Pentru a prepara corect o cana de ceai trebuie urmate cateva reguli simple si care nu necesita foarte mult timp sau o recuzita complicata:

  • Apa folosita trebuie sa fie proaspata (nu fiarta si racita) si, pe cat posibil, fara adaosuri (spre exemplu clorul afecteaza aroma ceaiului verde).
  • Ceaiul negru infuzeaza la 90-100 C timp de 3-5 minute, cel verde la 70-80 C timp de 2-3 minute. Daca nu aveti termometru alimentar la dispozitie luati apa de pe foc si lasati-o 2-3 minute sa se mai raceasca.
  • Atentie! Ceaiul verde, cu cat este mai mult timp lasat la infuzat cu atat gustul amarui si aroma sa specifica devin mai pronuntate, in detrimentul celorlalte componente din amestec - fructe, petale de flori.
  • Asigurati-va ca folositi un infuzor suficient de mare pentru ca frunzele de ceai sa se desfaca in totalitate, eliberand astfel toata aroma. Deasemenea, chiar daca pare putin, nu puneti mai mult de o lingurita rasa  la o cana de 300 ml, altfel bautura rezultata va fi prea "tare".

Greutate: 30 g.


5

Produse similare

Scroll