Va propunem o calatorie in lumea ceaiului cu acest set inedit de ceai Fabricat din portelan de inalta calitate setul contine un ceainic cu capac si o ceasca iar designul delicat de pe acesta va aduce cu siguranta un strop de buna dispozitie in casa dumneavoastra Ceasca are o capacitate de 300 de ml iar ceainicul 500 ml astfel incat va puteti bucura de momentele la ceai un timp indelungatBufnita a fost considerata inca din antichitate un simbol al intelepciunii intelectuale si

Ceainic portelan R2018RT/N D291

Cod produs: 0000175706

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Va propunem o calatorie in lumea ceaiului cu acest set inedit de ceai. Fabricat din portelan de inalta calitate, setul contine un ceainic cu capac si o ceasca, iar designul delicat de pe acesta va aduce cu siguranta un strop de buna dispozitie in casa dumneavoastra. Ceasca are o capacitate de 300 de ml, iar ceainicul 500 ml, astfel incat va puteti bucura de momentele la ceai un timp indelungat.

Bufnita a fost considerata inca din antichitate un simbol al intelepciunii intelectuale si spirituale. Pentru ca aceasta prospera in intuneric, omul o asociaza si cu magia si misterul, dar relatia pe care aceasta o are cu luna o face si un simbol al feminitatii. Culoarea mov combina calmul stabil al albastrului cu energia salbatica a rosului, reprezentand astfel roialitatea si abundenta, dar si mandria, pacea si creativitatea. Aceste doua aspecte predominante ale design-ului transforma produsele din aceasta colectie in cadouri ideale pentru cele mai complexe simboluri feminine din viata dumneavoastra.

Ambalat intr-o cutie de cadou cu un design personalizat, setul de ceai din portelan poate fi un cadou potrivit pentru oricine.

Dimensiuni cutie - 14X14X14.6 (cm)


Scroll