Personalizeaza-ti pauza de cafea cu cestile noastre din portelan delicat cu un aer usor artizanal ce pot fi un cadou potrivit pentru oricine si pentru orice ocazie Portelanul din care acestea sunt fabricate le fac rezistente la masina de spalat vase si cuptorul cu microundeBufnita a fost considerata inca din antichitate un simbol al intelepciunii intelectuale si spirituale Pentru ca aceasta prospera in intuneric omul o asociaza si cu magia si misterul dar relatia pe care

Ceasca portelan R2020T1 D291

Cod produs: 0000175707

Brand:

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Personalizeaza-ti pauza de cafea cu cestile noastre din portelan delicat, cu un aer usor artizanal, ce pot fi un cadou potrivit pentru oricine si pentru orice ocazie. Portelanul din care acestea sunt fabricate le fac rezistente la masina de spalat vase si cuptorul cu microunde.

Bufnita a fost considerata inca din antichitate un simbol al intelepciunii intelectuale si spirituale. Pentru ca aceasta prospera in intuneric, omul o asociaza si cu magia si misterul, dar relatia pe care aceasta o are cu luna o face si un simbol al feminitatii. Culoarea mov combina calmul stabil al albastrului cu energia salbatica a rosului, reprezentand astfel roialitatea si abundenta, dar si mandria, pacea si creativitatea. Aceste doua aspecte predominante ale design-ului transforma produsele din aceasta colectie in cadouri ideale pentru cele mai complexe simboluri feminine din viata dumneavoastra.

Ambalat intr-o cutie de cadou cu un design personalizat, setul de ceasca cu farfuriuta din portelan poate fi un cadou potrivit pentru oricine.

Dimensiuni cutie - Ø16.2X9 (cm)


Scroll