Unii oameni au ceva de spus în orice conversa&539;ie &537;i pot sesiza aspecte ascunse ale unor probleme între care nu exist&259; nicio leg&259;tur&259;; dar cum fac astaAtât de multe c&259;r&539;i aplica&539;ii cursuri &537;i &537;coli concureaz&259; pentru a ne capta aten&539;ia astfel încât problema nu este lipsa oportunit&259;&539;ilor de a ne ascu&539;i min&539;ile ci faptul c&259; avem de ales între atât de

Cele sase secrete ale inteligentei

de Craig Adams

Cod produs: 0000203062

Editura: Publica Com

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-722-391-0

Numar de pagini: 336

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Unii oameni au ceva de spus în orice conversație și pot sesiza aspecte ascunse ale unor probleme între care nu există nicio legătură; dar cum fac asta?

Atât de multe cărți, aplicații, cursuri și școli concurează pentru a ne capta atenția, astfel încât problema nu este lipsa oportunităților de a ne ascuți mințile, ci faptul că avem de ales între atât de multe opțiuni. Cu toate acestea, cu peste două mii de ani în urmă, cel mai mare gânditor din Grecia Antică descoperise deja schița minții omenești. Chiar dacă ultimele descoperiri din științele cognitive confirmă că această schiță ne șlefuiește capacitatea de a construi raționamente, subtilitatea gândirii și abilitatea de a gândi cu propriile minți în diferite modalități, între timp am înlocuit-o cu o concepție simplistă și seducătoare despre inteligență, educație și minte.

Condensând această schiță în șase „secrete”, Craig Adams scoate la iveală tiparele subiacente ale oricărei discuții și dispute pe care le-am purtat vreodată și ne arată cum să fim deopotrivă mai greu de manipulat și mai abili de acum încolo – indiferent de subiect.

Ce-ar fi dacă inteligența n-ar fi doar un lucru cu care ne-am născut?

Ce-ar fi dacă șase idei ar schimba modul în care gândim?

Un ghid al principiilor fundamentale de raţionament, care va schimba modul în care gândim. Cele șase secrete ale inteligenței este un instrument esențial în orice dezbatere politică, discuție filosofică sau dispută în familie.

Combinând filosofia aristoteliană cu știința cognitivă revoluționară și cu opinia conform căreia educația modernă nu ne învață să gândim cu propria minte, Cele șase secrete ale inteligenței ne arată ce ne lipsește pentru a avea o minte mai ascuțită și mai deschisă.

Schimbă modul în care gândești despre gândire.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-722-391-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 336
Tip coperta Necartonat
Autor

Craig Adams

Numar pagini 336
Scroll