O nou&259; anchet&259; a consulului Aurel Timescu continuarea volumului Spînzuratul de la ConakryMaputo capitala Mozambicului Un hotel de vis al c&259;rui prag nu-l calc&259; nimeni Patronul hotelului – un individ imposibil certat cu to&539;i De aceea nim&259;nui nu-i pas&259; atunci când patronul e g&259;sit mort înecat în piscin&259; Numai Aurel Timescu fost refugiat politic actual consul-adjunct la Ambasada Francez&259; vrea

Cele trei femei ale domnului consul

de Jean-Christophe Rufin

Cod produs: 0000218174

Editura: Crisis Press

Data aparitie: 2021

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-8959-57-3

Numar de pagini: 192

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

O nouă anchetă a consulului Aurel Timescu, continuarea volumului Spînzuratul de la Conakry

Maputo, capitala Mozambicului. Un hotel de vis al cărui prag nu-l calcă nimeni. Patronul hotelului – un individ imposibil, certat cu toți. De aceea, nimănui nu-i pasă atunci când patronul e găsit mort, înecat în piscină. Numai Aurel Timescu, fost refugiat politic, actual consul-adjunct la Ambasada Franceză, vrea să afle ce s-a întâmplat, de fapt.

Simpatic și stângace, deloc în largul lui în rol de diplomat, dar deosebit de priceput în rol de anchetator, Aurel Timescu descoperă că în jurul patronului orbitau trei femei: fosta soție, actuala soție și amanta. Deși poliția alege în mod arbitrar un vinovat, Aurel e convins că lucrurile nu sunt atât de simple.

Ancheta îl va arunca într-o plasă de păianjen a relațiilor necurate, în profunzimile unor patimi africane pe care nu le-ar fi bănuit niciodată – și care stau la baza uneia dintre cele mai mari tragedii ecologice de pe planetă.

Receptare critică
„Aurel Timescu e un antierou irezistibil!”

Le Figaro

„Consul excentric dar perspicace, mai apropiat de Columbo decât de SAS, eroul imaginat de Jean-Christophe Rufin este destinat unui lung parcurs romanesc.”

Le Figaro Magazine

„Fost ambasador în Senegal, Rufin utilizează pretextul romanelor polițiste lejere și spumoase pentru a ridica un colț al vălului care ascunde dedesubturile corupte ale Africii. Și își confirmă aici și interesul pentru miza ecologică actuală.”

L’Obs

„O savuroasă cufundare în mocirla diplomației. O lectură extraordinar de plăcută!”

Lydie Baillie, Page de libraires


Data aparitie 2021
Editie Editia I
ISBN 978-606-8959-57-3
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 192
Autor

Jean-Christophe Rufin

Numar pagini 192
Scroll