Intr-un imobil oarecare din strada Craitei cu ocazia unei inundatii cinci locatari dau peste doua tablouri de o valoare inestimabila Cei cinci fac planuri pentru a se imbogati dar unul cate unul incep sa moara otraviti De fiecare data cei ramasi trebuie sa ascunda cadavrele si sa fenteze Militia ducand mai departe in paralel planul pentru a vinde tablourile peste hotareMelania batrana micuta si delicata ca un portelan creierul operatiunii celor cinci infrunta

Cianura pentru un suras (editia 2019)

de Rodica Ojog-Brasoveanu

Cod produs: 0000181907

Data aparitie: 2019

Editie: Editia a V a

ISBN: 978-606-43-0431-5

Numar de pagini: 224

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Intr-un imobil oarecare din strada Craitei, cu ocazia unei inundatii, cinci locatari dau peste doua tablouri de o valoare inestimabila. Cei cinci fac planuri pentru a se imbogati, dar, unul cate unul, incep sa moara otraviti. De fiecare data, cei ramasi trebuie sa ascunda cadavrele si sa fenteze Militia, ducand mai departe, in paralel, planul pentru a vinde tablourile peste hotare.

Melania, batrana micuta si delicata ca un portelan, creierul operatiunii celor cinci, infrunta suspiciunile comisarului Cristescu, gasind mereu metode inventive si comice de a ramane cu un pas inaintea lui.


Data aparitie 2019
Editie Editia a V a
ISBN 978-606-43-0431-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 224
Autor

Rodica Ojog-Brasoveanu

Numar pagini 224
12 Rodica Ojog-Brasoveanu

De acelasi autor

Produse similare

Scroll