Cine face Animale si pasari din Australia Dorin BujdeiDe-a lungul si de-a latul Pamantului in adancurile marilor si oceanelor sau in inaltul cerului traiesc o sumedenie de pasari si animale pe care un copil trebuie sa le cunoasca inca de micUnele dragute altele de-a dreptul fioroase unele mici altele uriase pe toate le leaga un lucru impart suprafata Pamantului cu omul Omul le este prieten dar le poate fi si cel mai mare dusmanMulte specii de pasari si

Cine face...? Animale si pasari din Australia

de Dorin Bujdei

Cod produs: 0000220824

Editura: Lizuka-Educativ

Data aparitie: 2021

ISBN: 978-606-871-478-3

Numar de pagini: 24

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Cine face Animale si pasari din Australia, Dorin Bujdei

De-a lungul si de-a latul Pamantului, in adancurile marilor si oceanelor sau in inaltul cerului, traiesc o sumedenie de pasari si animale pe care un copil trebuie sa le cunoasca inca de mic.

Unele dragute, altele de-a dreptul fioroase, unele mici, altele uriase, pe toate le leaga un lucru: impart suprafata Pamantului cu omul. Omul le este prieten, dar le poate fi si cel mai mare dusman.

Multe specii de pasari si animale sunt in pericol sa dispara, altele deja au disparut pentru totdeauna. De aceea copilul trebuie sa le cunoasca, sa le iubeasca, sa le respecte si sa le apere atunci cand va creste si va deveni adult.


Data aparitie 2021
ISBN 978-606-871-478-3
Loc aparitie Craiova
Numar de pagini 24
Tip coperta Necartonat
Autor

Dorin Bujdei

Numar pagini 24
Scroll