Vindec&259; fragilitatea inimii cu o carte care te va ajuta s&259; transformi fiecare experien&539;&259; într-o lec&539;ie de via&539;&259; Comand&259; acum Cine sunt când nu m&259; vede nimeni ia un loc în loja sufletului t&259;u &537;i reg&259;se&537;te puterea de a zâmbi în fiecare ziCine sunt când nu m&259; vede nimeni e busola oric&259;rui suflet care

Cine sunt cand nu ma vede nimeni?

de Alina Ilioi Muresan

Cod produs: 0000219020

Editura: Bookzone.ro

Data aparitie: 2021

ISBN: 978-606-900-836-2

Numar de pagini: 236

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Vindecă fragilitatea inimii cu o carte care te va ajuta să transformi fiecare experiență într-o lecție de viață. Comandă acum Cine sunt când nu mă vede nimeni?, ia un loc în loja sufletului tău și regăsește puterea de a zâmbi în fiecare zi.

Cine sunt când nu mă vede nimeni? e busola oricărui suflet care nu-și găsește drumul. E avântul de care ai nevoie pentru a îmbrățisa simplitatea și a descoperi adevărata bucurie a vieții.

Uneori nu știi ce ai nevoie, iar goana după răspunsuri poate părea fără sfârșit. Însă de cele mai multe ori, acele răspunsuri sunt mai aproape decât crezi și tot ce trebuie să faci e să aduni fiecare fărâmă de suflet, să le recompui și să te descoperi pe tine.

Cine sunt când nu mă vede nimeni? e dovada vie că fiecare temere te va face, la final, mai puternic. Alina Ilioi îți va arăta cum să ai grijă de sufletul tău și cum să-l hrănești cu bucăți de iubire, prietenie și credință pentru a trăi departe de agitație, confuzie și frică.

Fragment

A fi frumos este o artă. Un secret. Un secret pe care îl împărtăşesc cu voi, în ciuda faptului că risc să fiu înconjurată apoi, numai de oameni frumoşi. Frumuseţea nu se limitează la aspectul fizic. Dacă s-ar limita doar la atât, lucrurile ar fi mult mai simple. Am putea cataloga mai uşor un om frumos şi un om mai puţin frumos. Nu că ne-ar cere cineva să o facem, dar aşa suntem noi oamenii, obişnuim să catalogăm. Eu mă bucur că nu e aşa, că lucrurile nu sunt simple, pentru că astfel, toţi oamenii au şansa să fie frumoşi. Să strălucească. Inclusiv tu. Da, chiar tu! Dintr-o inimă blândă, iubitoare, pozitivă şi curată, nu are cum să nu iasă frumuseţe. Iar dacă nu ai aceste calităţi, dacă nu ţi se înmoaie inima la vederea unei scene sensibile, poţi să ai toată frumuseţea din lume, căci în ochii celor care ştiu ce înseamnă a fi un om frumos, nu vei fi decât o carcasă goală, plăcut împodobită. Dacă oamenii ar şti că pot fi frumoşi, lumea ar fi mult mai diferită. Nu ar mai exista atâtea complexe, invidie, ură sau necredinţă. De multe ori am spus că atitudinea contează. Şi aşa şi este. Dimineaţa următoare când te vei trezi, zâmbeşte pentru că un om frumos s-a trezit. TU! Fă acest lucru timp de o săptămână şi vei observa îmbunătăţirile din viaţa ta. Vei observa şi găsi lucruri care nici măcar nu ştiai că există. Vei descoperi ce înseamnă o privire plină de admiraţie îndreptată asupra ta şi te asigur că nu te vei mai putea opri din a fi frumos!


Data aparitie 2021
ISBN 978-606-900-836-2
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 236
Tip coperta Necartonat
Autor

Alina Ilioi Muresan

Numar pagini 236
Scroll