Coaching pentru performanta este biblia industriei si cu siguranta lucrarea de referinta pe care se bazeaza cei care sunt implicati in activitati de coachingCartea prezinta un sablon simplu de coaching pentru traineri plecand de la concepte precum constientizare si responsabilizare unul care se bazeaza pe metoda intrebarilor si a abilitatii de a asculta Whitmore ne introduce in teoretizarile modelului G R O W ca format pentru sedintele de trainingSpre deosebire

Coaching pentru performanta (editia 2019)

de Sir John Whitmore

Cod produs: 0000183446

Editura: Publica Com

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-722-338-5

Numar de pagini: 432

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Coaching pentru performanta este biblia industriei si cu siguranta lucrarea de referinta pe care se bazeaza cei care sunt implicati in activitati de coaching.

Cartea prezinta un sablon simplu de coaching pentru traineri, plecand de la concepte precum constientizare si responsabilizare, unul care se bazeaza pe metoda intrebarilor si a abilitatii de a asculta. Whitmore ne introduce in teoretizarile modelului G R O W, ca format pentru sedintele de training.

Spre deosebire de cultura traditionala de management, un trainer crede mai intai de toate in potentialul clientului. Whitmore stie ca oamenii sunt capabili sa schimbe doar lucrurile de care sunt constienti.

Coaching pentru performanta este cea mai buna carte pentru coachii, liderii, managerii de talente si profesionistii din toata lumea.

Un bestseller international, care prezinta influentul model GROW, aceasta carte reprezinta un text fundamental pentru profesia de coach. Explica motivele pentru care cheia productivitatii, a dezvoltarii si a implicarii este sa le oferi oamenilor posibilitatea de a da ce au mai bun din ei. O cultura plina de insemnatate a coachingului are potentialul de a transforma relatiile dintre diferite organizatii si angajati si de a-i pune si pe unii, si pe ceilalti pe drumul catre succesul pe termen lung.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-722-338-5
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 432
Tip coperta Necartonat
Autor

Sir John Whitmore

Numar pagini 432
Scroll