ucrarea de fata cuprinde Codul civil si Legea de punere in aplicare a acestuia redata in extrasLegea nr 712011 contine in mare trei categorii de prevederi 1 dispozitii tranzitorii si de punere in aplicare a Codului civil; 2 dispozitii de modificare si completare a acestuia si 3 dispozitii de modificare si completare a diferitelor legi speciale Dispozitiile de modificare si completare a textelor din Codul civil nu au mai fost redate separat intrucat ele

Codul civil si Legea de punere in aplicare 9 septembrie 2020

de Colectiv redactional

Cod produs: 0000208682

Editura: Hamangiu

Data aparitie: 2020

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-27-1452-9

Numar de pagini: 608

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

ucrarea de fata cuprinde Codul civil si Legea de punere in aplicare a acestuia, redata in extras.

Legea nr. 71/2011 contine, in mare, trei categorii de prevederi: 1. dispozitii tranzitorii si de punere in aplicare a Codului civil; 2. dispozitii de modificare si completare a acestuia si 3. dispozitii de modificare si completare a diferitelor legi speciale. Dispozitiile de modificare si completare a textelor din Codul civil nu au mai fost redate separat, intrucat ele sunt inglobate in varianta republicata oficial in M. Of. nr. 505 din 15 iulie 2011 − forma reprodusa in cartea de fata. Celelalte dispozitii de sine statatoare ale Legii de punere in aplicare, mai putin dispozitiile de modificare si completare a diferitelor legi speciale, sunt redate integral ca lege separata fata de Cod.

Textul Codului este insotit de articolele corespondente din vechiul Cod civil, Codul comercial, Codul familiei, Decretul nr. 167/1958 si celelalte acte normative anterioare al caror continut a fost absorbit in Codul civil, toate acestea fiind redate la finalul articolelor, cu caractere italice. De asemenea, se fac trimiteri la legislatia conexa si sunt prezentate deciziile Curtii Constitutionale de admitere a unor exceptii de neconstitutionalitate, recursurile in interesul legii si hotararile prealabile privind dezlegarea unor chestiuni de drept in materie.

Codul civil si Legea de punere in aplicare include si o tabla de materii detaliata, precum si un index alfabetic, care nu fac parte din textul oficial al Codului civil, ci au fost intocmite de Editura Hamangiu pentru a facilita orientarea si identificarea mai rapida a institutiilor/cuvintelor-cheie cautate.

Cartea Codul civil si Legea de punere in aplicare este tiparita in format A5 (145x205 mm), pe hartie ofset.


Data aparitie 2020
Editie Editia I
ISBN 978-606-27-1452-9
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 608
Autor

Colectiv redactional

Numar pagini 608
111 Colectiv redactional

De acelasi autor

Produse similare

Scroll