În Codul culturii Daniel Coyle p&259;trunde în intimitatea câtorva dintre cele mai eficiente organiza&539;ii din lume – printre care SEAL Team Six din Marina Militar&259; a Statelor Unite compania IDEO &537;i echipa de baschet San Antonio Spurs – pentru a ar&259;ta ce anume le face s&259; func&539;ioneze atât de bine Autorul demistific&259; procesul de edificare a culturii identificând trei

Codul culturii

de Daniel Coyle

Cod produs: 0000169315

Editura: Publica Com

Data aparitie: 2018

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-722-322-4

Numar de pagini: 304

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

În Codul culturii, Daniel Coyle pătrunde în intimitatea câtorva dintre cele mai eficiente organizații din lume – printre care SEAL Team Six din Marina Militară a Statelor Unite, compania IDEO și echipa de baschet San Antonio Spurs –, pentru a arăta ce anume le face să funcționeze atât de bine. 

Autorul demistifică procesul de edificare a culturii, identificând trei competențe-cheie care generează coeziune și cooperare, și arată cum reușesc să învețe mai multe grupuri să funcționeze ca și cum ar avea un singur creier. Folosindu-se de exemple variate, începând cu Zappos, continuând cu trupa de comedie Upright Citizens Brigade și terminând cu o bandă îndrăzneață de hoți de bijuterii, Coyle prezintă strategii specifice, care declanșează procesul de învățare, aprind scânteia colaborării, edifică încrederea și potențează schimbarea pozitivă. 

Daniel Coyle scoate la iveală povești utile despre eșec, care ilustrează ce nu trebuie făcut și oferă soluții pentru erori des întâlnite și sfaturi pentru reformarea unei culturi toxice. Combinând descoperiri științifice de ultimă oră, revelații ale unor lideri de clasă mondială și idei practice de acțiune, Codul culturii se constituie într-o hartă de traseu pentru crearea unui mediu în care inovația este la ea acasă, problemele se văd rezolvate și așteptările, depășite. 

Aștept de ani întregi să scrie cineva această carte – mi-am construit-o în minte ca pe un lucru extraordinar. Dar e chiar mai bună decât mi-am imaginat. Daniel Coyle a produs o carte cu adevărat genială, fascinantă, care demistifică magia grupurilor formidabile. Scoate complet din circuit toate celelalte cărți despre cultură. 

Adam Grant, autorul cărților Originalii și A da și a lua, bestselleruri New York Times 

Dacă vrei să înțelegi cum funcționează grupurile de succes – semnalele pe care le transmit, limba pe care o vorbesc, indiciile care stimulează creativitatea –, nu vei găsi un ghid esențial mai bun decât Codul culturii. 


Data aparitie 2018
Editie Editia I
ISBN 978-606-722-322-4
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 304
Tip coperta Necartonat
Autor

Daniel Coyle

Scroll