Codul penal Codul de procedura penala si Legile de punere in aplicare cuprinde textele la zi ale celor doua coduri in vigoare alaturi de acestea fiind prezentate in extras si legile lor de aplicare – Legea nr 1872012 si Legea nr 2552013Sub fiecare articol au fost indicate cu caractere italice reglementarile anterioare sunt redate textele conexe din Constitutie din Conventia europeana a drepturilor omului si din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii

Codul penal. Codul de procedura penala si Legile de punere in aplicare 27.09.2019

de Tudorel Toader

Cod produs: 0000195725

Editura: Hamangiu

Data aparitie: 2019

Editie: Editia I

ISBN: 978-606-27-1174-0

Numar de pagini: 648

Disponibilitate:

livrare rapida

Livrare detalii

retur

14 de zile drept de retur. detalii

Acest produs nu mai este la vanzare. Vedeti mai jos alte produse similare disponibile.

Completati formularul de mai jos pentru a fi anuntat cand acest produs revine pe stoc.

Numele tau:
Email:

Codul penal. Codul de procedura penala si Legile de punere in aplicare cuprinde textele la zi ale celor doua coduri in vigoare, alaturi de acestea fiind prezentate in extras si legile lor de aplicare – Legea nr. 187/2012 si Legea nr. 255/2013.

Sub fiecare articol au fost indicate, cu caractere italice, reglementarile anterioare, sunt redate textele conexe din Constitutie, din Conventia europeana a drepturilor omului si din Carta drepturilor fundamentale a Uniunii Europene si se fac trimiteri la legile speciale ce contin dispozitii penale sau de procedura penala care nu au fost abrogate si care continua sa se aplice si dupa intrarea in vigoare a celor doua coduri. Totodata, sunt reproduse pasaje relevante din hotarari recente ale Curtii Europene a Drepturilor Omului in materie.

In cuprinsul lucrarii Codul penal. Codul de procedura penala si Legile de punere in aplicare au fost incluse extrase din deciziile Curtii Constitutionale prin care s-a constatat neconstitutionalitatea unor articole din coduri, precum si din deciziile de admitere a recursurilor in interesul legii si hotararile prealabile pentru dezlegarea unor chestiuni de drept in materie penala pronuntate de Inalta Curte de Casatie si Justitie.

Codurile sunt insotite fiecare de o tabla de materii detaliata, precum si de un index alfabetic.
Cartea Codul penal. Codul de procedura penala si Legile de punere in aplicare este inedita prin calitatea hartiei si interiorul in doua culori, iar formatul A5 (145x205 mm) ajuta la parcurgerea cu usurinta a textelor prezentate in cuprinsul ei.


Data aparitie 2019
Editie Editia I
ISBN 978-606-27-1174-0
Loc aparitie Bucuresti
Numar de pagini 648
Autor

Tudorel Toader

Numar pagini 648
Scroll